miercuri, 6 februarie 2013


Laura Gemser















Descoperă comoara propriei feminităţi

 
descopera comoara propriei feminitatiŢi-ai dorit vreodată să fii superfemeie?Ți-ai dorit vreodată să fii femeia absolută, liberă, sinteza tuturor femeilor pe care le porţi în tine: iubita, amanta, inspiratoarea, magiciana, eroina, mama. Femeia care nu îl caută pe bărbat pentru a se simţi completă, ci îl caută pentru a-şi dărui şi a sărbători împreună cu el propria ei completitudine.
În tine este o regină.Nu guvernează o ţară care se găseşte pe harta lumii. În tine este o regină a Vieţii. Descoper-o şi permite-i să se desfăşoare în toată măreţia ei.

Eşti pregătită să păşeşti pe stradă plină de încredere?Eşti pregătită să-ţi placă total de tine? Pentru că exact asta se petrece când îţi îmbrăţişezi regina interioară. Începi să te iubeşti cu adevărat. Începi să te convingi că eşti o preafrumoasă între preafrumoase şi meriţi preafericirea.
Credem că adevărata feminitate poate fi descoperită şi îmbogăţită de oricine îşi doreşte să pornească împreună cu noi în această aventură totală. Nu contează vârsta, cultura sau mediul social. Propunem o viziune sacră, care redefineşte conceptul de feminitate.
Frumuseţea înseamnă armonia formelor, a trăsăturilor. Dar farmecul irezistibil, care triumfă asupra timpului, vine întotdeauna din interior.

Îţi aminteşti un moment când te-ai bucurat intens?Dacă ai fost fericită măcar o dată, cu noi înveţi să fii fericită de fiecare dată. Metodele noastre te conduc rapid la înţelegerea propriilor mecanisme interioare pe care le poţi transforma cu succes. Afli cum reformulezi experienţele neplăcute ca să devină stimulatoare în prezent. Înveţi cum să-ţi modelezi imaginea de sine ca femeie pentru a te simţi împlinită cu tine însăţi, în cuplu şi în societate. Ceilalţi te văd aşa cum te vezi tu.
Îţi oferim instrumentele necesare pentru autocunoaştere. Acceptă-te profund ca femeie. Descoperă-ţi şi manifestă-ţi unicitatea, iar ceilalţi te vor vedea frumoasă.
Eşti frumoasă când eşti fericită. Fericirea înseamnă evoluţie. Preaînţeleptele aleg preafericirea. Acesta e secretul. Să fii mereu în ascensiune interioară.