sâmbătă, 11 octombrie 2014

Sunt întrebări la care nu am răspuns. Acum. Cândva voi avea cu siguranţă.
Sunt oameni despre care nu ştiu ce părere să-mi fac. Acum. Cândva îmi voi face. Mi-am spus că nu mă voi mai arunca orbeşte în relaţiile de iubire, de prietenie. Şi asta am să fac. Voi lăsa timpul să-şi facă treaba şi după voi lua decizii.
Şi nu voi mai fi eu cea care caută oamenii pentru a lega prietenii, iubiri ci îi voi lăsa pe ei să mă caute. Să mai vină şi ei, eu am făcut-o destul. Iar dacă nu vor veni, nu îmi va păr
ea rău. Voi considera că aşa a vrut viaţa şi îmi voi vedea de drum.
Dacă vreodată însă voi putea să ajut pe cineva cu o vorbă bună şi voi vedea că acel cineva are nevoie, o voi face. Voi ajuta cu tot sufletul şi fără să am vreo pretenţie. Pe oricine. Dar de acolo până la a numi acel om prieten, iubit mai e.
Şi nu-mi va părea rău nici dacă mâine se va purta ca şi cum nu m-ar cunoaşte. Inseamna ca nu s-a implicat deloc in a-mi descoperi fiinta, a asteptat sa primeasca neincetat.

 Aceasta este superficialitate si indiferenta, a fi disponibil doar pentru drumul tau, din cand in cand aducandu-si aminte ca mai exist ..Oare asta inseamna relatie, sub orice aspect ar fi ea?