vineri, 7 martie 2014










Accordion (3) Edward Maya Style | Tincho



SPRING RAYS


♥ Attentive Loveliness ♥


Cup of Spring


PILOT of Your LOVE


Sweet Love


Beautiful girl














Eliberarea de sub capcana comparatiei

“Lipsa respectului de sine nu este in niciun caz smerenie, ci poate chiar aroganta de a crede ca Dumnezeu a creat lucruri de proasta calitate.” - Marianne Williamson 

Comparatia cu cei de langa tine nu reprezinta decat uitarea esentei tale divine. Numai cand uiti temporar Cine Esti cu Adevarat, poti cadea in capcana comparatiei si a insuficientei de sine. Insa, tu esti un copil al Divinului. Prin tine se manifesta insasi Forta Vietii, esti o manifestare splendida a Creatorului Suprem. Reprimarea adevaratei tale identitati si trairea in dualitate te face sa uiti de perfectiunea a Ceea Ce Esti cu adevarat.

A ne compara cu ceilalti nu face decat sa ne mentina in iluzia dualitatii, nelasandu-ne sa descoperim ce salasluieste cu adevarat in interiorul nostru. Lasand la o parte gandurile care ne spun ca nu suntem indeajuns sau ca altcineva este mai bun ca noi sau are mai mult ca noi, ne dam voie sa patrundem in centrul fiintei noastre, descoperind Sursa A Tot si Toate, Sursa ce nu a fost niciodata separata de noi.
Nu exista nicio fiinta pe Pamant mai speciala ca noi si nici noi nu suntem mai speciali ca nimeni. Fiecare dintre noi reprezinta pionul perfect care sustine echilibrul Pamantului. Prin intermediul fiecaruia dintre noi se petrece o lucrare divina si nicio lucrare  nu este mai speciala ca alta. Este necesar sa renuntam la aceasta comparatie, alegand in schimb, sa ne folosim atentia si energia inspre ceva cu adevarat valoros: recunoasterea esentei divine in fiecare dintre noi. Nu doar in ceilalti, ci si in noi.
Acea voce care ne spune ca nu suntem indeajuns sau ca nu suntem in stare, aceea nu este vocea noastra, drept urmare, nu avem de ce sa o ascultam. Vocea A Ceea Ce Suntem Noi cu Adevarat este o voce care indeamna intotdeauna la a avea incredere, la a putea pretui atat darurile care vin prin noi, cat si darurile care vin prin ceilalti, fara sa fim invidiosi si fara sa ne comparam unii cu ceilalti. Aceasta gandire ne-a indepartat de oamenii dragi si ne-a facut sa ne intoarcem unii impotriva altora, creand separare si purtand resentimente unii fata de altii.
Acest lucru se intampla cand uitam Cine Suntem. Cand credem ca suntem separati de ceilalti. Cand consideram ca exista un altul mai bun ca noi sau mai bogat ca noi. Cine Suntem Noi cu Adevarat este esenta noastra, a tuturor, iar in acel spatiu suntem cu totii unul. Nu lasa realitatea exterioara sa te faca sa uiti de Cine Esti cu Adevarat.
Suntem Viata care se manifesta prin fiecare dintre noi intr-un mod perfect si unic, si tocmai aceasta unicitate face ca prezenta noastra in lume sa fie de neinlocuit. Nimeni nu poate reprezenta un mesager al Divinului exact asa cum o faci tu. Prin fiecare dintre noi, Darurile Divinitatii se manifesta in moduri diferite, dar niciun mod nu este mai special ca altul. Atata timp cat prin intermediul nostru are loc o lucrare, exista cineva care are nevoie de aceasta lucrare exact in modul in care ea se petrece prin fiecare dintre noi.
Comparatia este doar o capcana a iluziei ce o lasi sa te stapaneasca, uitand de fapt de adevarata ta provenienta divina. Aminteste-ti Cine Esti si traieste cu bucurie si insemnatate din acest spatiu, unde totul este in perfecta armonie si unde nu exista comparatie, indivie, dezamagire sau neincredere.
“Tu poti face lucruri pe care eu nu le pot face. Eu pot face lucruri pe care tu nu le poti face. Impreuna putem face lucruri minunate.” - Maica Tereza 
http://taniatita.info

Marianne Williamson

Bucuria este ceea ce ni se întâmplă atunci când ne permitem să recunoaştem cât de bune sunt lucrurile cu adevărat.

Suntem născuţi pentru a manifesta gloria lui Dumnezeu care este în noi. Nu este doar în unii dintre noi; este în 
fiecare. Şi pe măsură ce lăsăm propria lumină să strălucească, dăm, în mod inconştient, altor oameni 
permisunea de a face la fel.

Ceea ce ne înspăimântă mai mult este propria Lumină şi nu întunericul din noi. Ne întrebăm, îndoindu-ne: 
"Cine sunt eu ca să fiu genial, superb, talentat, extraordinar?" De fapt, cine eşti tu ca să nu poţi fi? Eşti copilul lui Dumnezeu.

Teama noastră cea mai mare nu este că suntem neadecvaţi. Teama noastră cea mai mare este că suntem puternici peste măsură.

Pe măsură ce lăsăm Lumina din noi să strălucească, inconştient, noi le îngăduim şi altora să facă acelaşi lucru.

Dragostea este ceva cu care ne naştem. Frica o învăţăm după aceea.

Succesul înseamnă că ne ducem la culcare ştiind că talentele şi abilităţile noastre au fost utilizate într-un mod care serveşte altora.