joi, 17 iulie 2014
















Vrei mai multa Usurinta in viata ta? Foloseste acest instrument Access Consciousness!






Mantra Access Consciousness este: Totul in Viata vine la mine cu Usurinta, Bucurie si Glorie. Glorie inseamna: expresie, exuberanta si abundenta.
Foloseste aceasta mantra de 10 ori dimineata la trezire si de zece ori seara la culcare si vezi ce se schimba in viata ta. Aceasta nu este o afirmatie. O poti folosi in orice situatie din viata ta: cand esti in trafic, cand esti suparat, cand nu stii ce sa faci si nimic nu functioneaza. La fel cu celelalte instrumente Access Consciousness, o folosesti si vezi ce se intampla, fara a avea o agenda asupra a ceea ce ar trebui sa se intample... cu curiozitate, precum un copil care a primit o noua jucarie si care acum o exploreaza.

Ai grijă de inima ta


Orice ai face să nu uiți de inima ta. Este atât de delicată, atât de firavă încât și cea mai măruntă lacrimă ar putea-o zgudui. Ai grijă de ea ca de un boboc de floare, prea crud ca să reziste intemperiilor vieții. Nu o copleși cu lacrimi, cu regrete, cu răutăți, cu gânduri negative, nu o trata cu indiferență, nu o da oricui în grijă. Încearcă o hrănești cu sentimente curate, cu iubire, zâmbete , sinceritate, blândețe. Las-o să cunoască adevărata magie a iubirii adevărate, binecuvântarea celor mai pure sentimente, mângâierea celor mai frumoase gânduri . Permite-i să înflorească superb, să se deschidă ca o primăvară timpurie înăuntrul tău , să-ți aline suferințele, să-ți potolească setea și să-ți hrănească foamea. Orice ai face ai grijă de inima ta. Consider-o cel mai de preț dar și ea va deveni centrul existenței tale. Caută să o faci fericită cu orice preț și adu-ți aminte de lucrurile care o întristează. Cântă în ritmul ei, dansează potrivindu-ți pașii cu ai ei, vorbește și tachineaz-o ca un veșnic îndrăgostit . Dăruiește-i iubire și ea îți va dărui fericire.

In the mirror


Privesc în urmă la viața mea și nu mai simt nici un regret. Privesc în sufletul meu și tot ceea ce văd este frumusețea cicatricilor mele. Privesc în oglindă la chipul meu, dar nu văd ridurile ci profunzimea privirii mele. S-au spus multe. S-au trăit multe. S-au simțit multe. Am dus bătălii cu soarta, cu alții, cu mine însămi, dar astăzi am ieșit triumfătoare. Mi-am învățat lecțiile, mi-am lins rănile, mi-am purtat cu mândrie fiecare urmă a trecutului . M-am plâns, m-am răzbunat, am urât dar nicicând ca astăzi nu am cunoscut eliberarea. Mă simt un om nou. Mă simt un om liber. Cred că dacă găsești în tine puterea de a te ridica și de a continua să mergi ai să găsești drumul corect. O să fie greu. O să fie dureros. Dar suferința va trece cu fiecare pas pe care îl vei face înainte, rănile se vor închide cu fiecare clipă care va trece în favoarea ta.
Vei reuși ! Asta mi-am spus în momentul în care am încetat să îmi mai plâng de milă, în clipa în care am decis să lupt. Am luat-o de la început, am schițat cu mâna tremurândă o altă poveste pentru mine, mi-am înfruntat temătoare destinul și astăzi pot spune că sunt mai aproape ca niciodată de ceea ce vreau, de mine însămi. Nu poți spune niciodată că te cunoști cu adevărat. Viața te va surprinde. Te va ului . Te va zgudui. Nu, nu te cunoști cu adevărat dar cu fiecare luptă câștigată te apropii mai mult de tine, de omul care ești, de persoana care trebuie să fii. Este drum lung, adesea vei rătăci, iar de cele mai multe ori te vei simții înfricoșat și dornic să renunți. Când vei mai crește vei descoperi că nu ai învins definitiv minciuna, răutatea, pizma sau nedreptatea , că de cele mai multe ori ai suferit din prostii , lucruri minore, și că te-ai înșelat pe tine însuți, dar de asemenea vei realiza că un adevărat războinic învață din bătăliile pierdute, și la fel vei proceda și tu. Astăzi stau mândră în fața viitorului, pregătită de orice, gata de luptă.
 
 http://dincolo-de-vise.blogspot.ro

Dezamagire


“Nu sunt ceilalti care ne dezamagesc, ci doar asteptarile noastre pe care le aveam in legatura cu ei, caracteristicile pe care noi i le-am atribuit si pe care nu le poseda, desi au altele pe care nu le cantarim si care nu ne intereseaza pentru ca de fapt pretindem comportamente si moduri de a actiona care in realitate sunt de fapt ale nostre si nu ale persoanelor cu care interactionam.

Nu sunt ceilalti care ne dezamagesc, ne amagim singuri cand credem ca am inteles totul despre cei din jur si in realitate nu intelesesem nimic.” Ornella Casini

Fotografie: Nu judeca oamenii sau poveștile din spatele chipurilor zâmbitoare. Dincolo de zâmbetele palide se poate ascunde povești cutremurătoare. Nu le cunoști viața, trăirile, sentimentele, așa că nu-ți da cu părerea. Judecând oamenii nu vei mai avea timp să-i iubești. Nu judeca situațiile prin care trec unii oameni dacă tu nu ai trecut prin aceeași experiență. Nu da sfaturi de dragul de a spune ceva, dacă nu simți ceea ce simte celălalt. Nu fii un prieten fals căci oamenii nu au nevoie de astfel de persoane. Nu arunca nu noroi în oamenii care ți-au fost alături și nici în cei pe care nu îi cunoști. Suferința poate îngenunchia chiar și pe cei mai puternici, nu fii tu cel care le îngreunează povara. Nu pune degetul pe rană și nu te arăta atotștiutor. Viața întotdeauna întoarce roata așa că nu fii surprins când va fii rândul tău de a suporta privirile trădătoare și cuvintele jignitoare din partea celorlați. Nu fă nimic din ceea ce nu ți-ar place să ți se facă. Și nu întoarce nimănui spatele atunci când ți se va cere ajutorul. Orice lucru fie el rău sau bun se va întoarce asupra ta, așa că ai grijă ce fel de lucruri vor ieși din mâinile tale. Nu trăda, nu înjunghia și nu dezamăgi cu bună știință pe nimeni. Fă în așa fel încât din mâinile tale, din mintea și din sufletul tău să nu iasă decât lucruri minunate.
Nu judeca oamenii sau poveștile din spatele chipurilor zâmbitoare. Dincolo de zâmbetele palide se poate ascunde povești cutremurătoare. Nu le cunoști viața, trăirile, sentimentele, așa că nu-ți da cu părerea. Judecând oamenii nu vei mai avea timp să-i iubești. Nu judeca situațiile prin care trec unii oameni dacă tu nu ai trecut prin aceeași experiență. Nu da sfaturi de dragul de a spune ceva, dacă nu simți ceea ce simte celălalt. Nu fii un prieten fals căci oamenii nu au nevoie de astfel de persoane. Nu arunca nu noroi în oamenii care ți-au fost alături și nici în cei pe care nu îi cunoști. Suferința poate îngenunchia chiar și pe cei mai puternici, nu fii tu cel care le îngreunează povara. Nu pune degetul pe rană și nu te arăta atotștiutor. Viața întotdeauna întoarce roata așa că nu fii surprins când va fii rândul tău de a suporta privirile trădătoare și cuvintele jignitoare din partea celorlați. Nu fă nimic din ceea ce nu ți-ar place să ți se facă. Și nu întoarce nimănui spatele atunci când ți se va cere ajutorul. Orice lucru fie el rău sau bun se va întoarce asupra ta, așa că ai grijă ce fel de lucruri vor ieși din mâinile tale. Nu trăda, nu înjunghia și nu dezamăgi cu bună știință pe nimeni. Fă în așa fel încât din mâinile tale, din mintea și din sufletul tău să nu iasă decât lucruri minunate.
Te iubesc pentru că nu ştiu altă cale! Nu uita că eşti Iubire, Lumină, Viaţă, Bucurie, candidat la Sfinţenie, Cetăţean al Raiului! Îţi sărut inima şi torn cărbunii dragostei acolo ..
Fotografie: Cateodata, totul ni se pare extrem de greu, de parca ne-am poticni de ceva si oricat de mult am dori sa depasim acel obstacol , nu reusim. Cei mai multi renunta, si incearca o ruta ocolitoare. Insa, mai sunt si oameni , care oricat de grea este calea aleasa, se incapataneaza si reuseste sa sfarame piedica. Intotdeauna , am ales sa continui , in ciuda dificultatilor si a piedicilor. Intotdeauna, am considerat ca a ceda si a gasi o solutie usoara nu e decat ceva temporar, ceva care nu-ti ofera satisfactia ravnita. Intotdeauna, am crezut ca lucrurile care vin mai greu sunt si mai bune. Dar, cred totusi ca m-am inselat. Uneori, este bine sa-ti dai seama ca unele lucruri sunt peste puterile noastre, si ca in final cel mai bine este sa cauti o a doua solutie. Mai bine sau poate mai usor. Cert este ca am ajuns fara sa vreau la aceasta concluzie. Nu am stiut si nu am crezut ca daca renunt la ceva il voi primi oricum pe o alta cale, mult mai usor decat ma asteptam. In incapatanarea mea, uitam de fapt ca lucrurile nu se fac cu forta. Trebuie sa existe o alta metoda, o alta solutie, pe care nu o vezi in dorinta de a depasi piedica. Nu astept ca lucrurile sa se intample, pur si simplu astept ca mintea sa gaseasca o alta rezolvare la ecuatie. Intotdeauna ce este scris sa se intample se va intampla, indiferent de eforturile noastre.
Cateodata, totul ni se pare extrem de greu, de parca ne-am poticni de ceva si oricat de mult am dori sa depasim acel obstacol , nu reusim. Cei mai multi renunta, si incearca o ruta ocolitoare. Insa, mai sunt si oameni , care oricat de grea este calea aleasa, se incapataneaza si reuseste sa sfarame piedica. Intotdeauna , am ales sa continui , in ciuda dificultatilor si a piedicilor. Intotdeauna, am considerat ca a ceda si a gasi o solutie usoara nu e decat ceva temporar, ceva care nu-ti ofera satisfactia ravnita. Intotdeauna, am crezut ca lucrurile care vin mai greu sunt si mai bune. Dar, cred totusi ca m-am inselat. Uneori, este bine sa-ti dai seama ca unele lucruri sunt peste puterile noastre, si ca in final cel mai bine este sa cauti o a doua solutie. Mai bine sau poate mai usor. Cert este ca am ajuns fara sa vreau la aceasta concluzie. Nu am stiut si nu am crezut ca daca renunt la ceva il voi primi oricum pe o alta cale, mult mai usor decat ma asteptam. In incapatanarea mea, uitam de fapt ca lucrurile nu se fac cu forta. Trebuie sa existe o alta metoda, o alta solutie, pe care nu o vezi in dorinta de a depasi piedica. Nu astept ca lucrurile sa se intample, pur si simplu astept ca mintea sa gaseasca o alta rezolvare la ecuatie. Intotdeauna ce este scris sa se intample se va intampla, indiferent de eforturile noastre.
Fotografie: Să dai importanță celor care vor să te vadă învins înseamnă să-ți îngreunezi pașii care te duc către succes. Nu toți cei din anturajul tău vor să te vadă că reușești, adesea printre ei se ascund și cei ale căror chipuri ascund mai multe decât lasă la vedere. Să dai importanță cuvintelor demoralizatoare cu care încearcă să-ți vină în ajutor înseamnă să rătăcești drumul care ți-este menit, calea care te va duce acolo unde îți dorești. Nu toți te vor încuraja. Nu toți vor fi alături de tine atunci când vei avea nevoie. Nu toți se vor bucura cu tine și se vor întrista alături atunci când în drumul tău vei întâlni obstacole. Nu toți îți vor arăta suportul și dragostea ta. Să dai importanță felului în care vor să te facă să simți alții înseamnă să nu te simți sigur de tine, să nu ai încredere în ceea ce poți. 
În drumul tău către succes ia în considerare doar ce îți spune inima, doar ce îți dictează cunoștiința. Tu știi de ce ești capabil. Tu știi cât de puternici ești și cum să te depășești anumite crize menite să-ți pună în mișcare abilitățile personale. Și dacă vei întâlni în drumul tău prin viață oameni care vor fi capabili de sentimente frumoase, acceptă-le compania, însă dacă tot ce vei întâlni pe parcursul destinației vor fi oameni care vor vrea să te vadă eșuând, renunță la ei, nu te mulțumi cu puțin, sau cu nimic. 
Să dai importanță lucrurilor care nu-ți aduc nici o satisfacție înseamnă să-ți faci rău cu bună știință. Nu pregeta în a renunța la oameni , momente, amintiri sau lucruri care te rețin din a ajunge la destinația finală. Nu te îndoi de tine, de ceea ce poți face, de cât de departe poți ajunge. Mergi, omule drag, și nu te opri decât atunci când simți că nu vei mai putea, și atunci doar ca să te uiți pentru o secundă înapoi și să vezi cât de departe ai ajuns, cât de aproape ești. Și continuă se mergi. Și continuă să crezi, în tine, în tovarășul de drum care este Dumnezeu, în miracolul numit viață.
Să dai importanță celor care vor să te vadă învins înseamnă să-ți îngreunezi pașii care te duc către succes. Nu toți cei din anturajul tău vor să te vadă că reușești, adesea printre ei se ascund și cei ale căror chipuri ascund mai multe decât lasă la vedere. Să dai importanță cuvintelor demoralizatoare cu care încearcă să-ți vină în ajutor înseamnă să rătăcești drumul care ți-este menit, calea care te va duce acolo unde îți dorești. Nu toți te vor încuraja. Nu toți vor fi alături de tine atunci când vei avea nevoie. Nu toți se vor bucura cu tine și se vor întrista alături atunci când în drumul tău vei întâlni obstacole. Nu toți îți vor arăta suportul și dragostea ta. Să dai importanță felului în care vor să te facă să simți alții înseamnă să nu te simți sigur de tine, să nu ai încredere în ceea ce poți.
În drumul tău către succes ia în considerare doar ce îți spune inima, doar ce îți dictează cunoștiința. Tu știi de ce ești capabil. Tu știi cât de puternici ești și cum să te depășești anumite crize menite să-ți pună în mișcare abilitățile personale. Și dacă vei întâlni în drumul tău prin viață oameni care vor fi capabili de sentimente frumoase, acceptă-le compania, însă dacă tot ce vei întâlni pe parcursul destinației vor fi oameni care vor vrea să te vadă eșuând, renunță la ei, nu te mulțumi cu puțin, sau cu nimic.
Să dai importanță lucrurilor care nu-ți aduc nici o satisfacție înseamnă să-ți faci rău cu bună știință. Nu pregeta în a renunța la oameni , momente, amintiri sau lucruri care te rețin din a ajunge la destinația finală. Nu te îndoi de tine, de ceea ce poți face, de cât de departe poți ajunge. Mergi, omule drag, și nu te opri decât atunci când simți că nu vei mai putea, și atunci doar ca să te uiți pentru o secundă înapoi și să vezi cât de departe ai ajuns, cât de aproape ești. Și continuă se mergi. Și continuă să crezi, în tine, în tovarășul de drum care este Dumnezeu, în miracolul numit viață.
De fiecare dată când ești trist și simți că nu-ți poți găsi liniștea, cheamă-l în gând pe Dumnezeu. Spune-i Lui povara ta, împărtășește-i Lui teama ta și lasă-te cuprins de iubirea Lui.
De fiecare dată când în sufletul tău se dă bătălia vieții, cere-i Lui ajutorul, cheamă-l pentru a te întări și lasă-te ajutat. El va fi acolo în clipa în care îi vei striga numele. Să nu te îndoiești niciodată de acest lucru.
De fiecare dată când te vei simți copleșit de cele ce se întâmplă în jurul tău și vei realiza că nu ai nici o putere asupra celor care vor veni, șoptește-i numele și permite-i să-ți întărească spiritul.
Nu mai gândi că ești singur, nu îți mai arăta grijile, nu îți mai masca temerile , este normal să te simți așa întrucât trupurile noastre sunt slabe și neputincioase în fața vieții și a viitorului. Dar nu și spiritele noastre. Ele se hrănesc din iubirea noastră față de Dumnezeu, față de oameni, față de viață și față de noi.

Nu te teme să iubești căci Dumnezeu este iubire. Ia viața așa cum vine, pas cu pas, secundă cu secundă și lasă-l pe El să lucreze pentru tine.
Poate nu că nu știi care sunt planurile lui Dumnezeu cu tine, dar ai încredere în El, în dragostea pe care ți-o poartă, în viața pe care El ți-a pregătit-o. Fă un salt în neant și zboară sub privirea Lui.
Teama este o captivitate al cărui preț este prea mare pentru a fi plătit cu bună știință.
Nu este deloc usor sa supravietuiesti zilei ce a trecut. Nu este deloc sa ajungi la finalul ei si sa tragi linie. Sa aduni obstacolele, situatiile dificile, momentele in care te-ai simtit neputincios, sa scazi cuvintele frumoase, clipele scurte de armonie, suportul oamenilor dragi, sa imparti orele care au trecut atat de greu , sa inmultesti toate gandurile si amintirile frumoase , ca mai apoi sa tragi linie. Nu este deloc usor sa faci calculul zilei ce a trecut si nici sa vezi ca ceea ce este trecut dupa egal nu te multumeste, ba din contra te intristeaza. Nu este deloc usor sa te impaci cu gandul ca puteai mai mult, ca trebuie sa te fortezi mai mult, ca trebuia sa impingi limitele cat mai departe. Totul se calculeaza in amanunt. Nimic nu ramane neluat in seama. Contabilitatea secundelor, minunatelor , orelor din viata noastra se face la sange. Contabilizam pana si cuvintele pe care am dorit sa le spunem, dar care nu au vrut sa iasa, imbratisarile, sarutarile, gesturile, totul, pana la ultimul pas. Si seara, cand ne asezam in pat, mintea noastra face calcule. In tacere, cu ochii inchisi, ea inca calculeaza. Somnul , devine uneori o binecuvantare. Noapte , devine insasi pauza noastra mult asteptata. Toata aceasta operatie matematica ne oboseste, ne intristeaza dar, ne si reaminteste ca maine trebuie sa fim mai buni , sa putem mai mult, sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a schimba rezultatul ecuatiei.