miercuri, 4 decembrie 2013






Toate isi au timpul lor. Nu fii dezamagit cand privesti imprejurul tau si ai impresia ca numai in viata ta nimic special nu se intampla. Momentul de Acum, exact asa cum este el, este special si important exact asa cum este. Nu pierde bucuria calatoriei, din cauza dorintei tale de a ajunge la destinatie. Nu te compara cu ceilalti, cu realizarile sau cu momentele vietii lor. 
Tine minte: Pe calea ta nu poti intarzia niciodata. 
In loc sa te uiti imprejur si sa fii dezamagit, priveste inauntru si descopera tot ceea ce te-ar putea implini vreodata. Regaseste bucurie si insemnatate in interiorul tau si in viata ta, exact asa cum se prezinta ea in acest moment al vietii tale. Aici se gaseste magia. 
Experientele sau persoanele de care dorim sa fugim, acestea ne sunt cei mai mari invatatori. Prin intermediul lor avem oportunitatea de a face pace cu ceea ce ne inspaimanta, avem ocazia de a constientiza si vindeca toate acele aspecte ale  fiintei noastre care ne provoaca suferinta si neliniste. Plus, de ceea ce fugim, de acel lucru nu scapam. Numai acceptarea acestuia ne poate conduce pasii spre acceptare si vindecare. 

http://taniatita.info/