Astazi m-am gandit la mine pentru cateva minute. Mi-am facut timp pentru mine si sufletul meu. In dialogul meu interior, imi scoteam in evidenta toate lectiile pe care viata mi le-a dat spre invatare pana in acest moment a lui 2014.
Daca e sa spun intr-o singura propozitie simpla cum este acest an pentru mine, as spune doar atat: Este in echilibru. Pana acum am avut parte de momente fericite, de emotii puternice, dar si momente mai putin fericite.
La sfarsitul lui 2013, spuneam ca “2014 este la fel ca mine”. Si am avut dreptate, caci eu sunt aproape intotdeauna in echilibru, iar cand balanta inclina spre tristete, stiu si cum anume sa o echilibrez.

2014, iti multumesc!

Oricum a fost este si va fi si de acum inainte, eu sunt profund recunoscatoare pentru tot. Sunt recunoascatoare si multumesc mult vietii pentru tot ceea ce sunt, pentru cine sunt cu adevarat si pentru tot ce am trait, traiesc in acest moment si voi trai in viitor.
Sunt fericita pentru fiecare zi trecuta si traita din 2014. Este perfect potrivit si daca viata mea acum ar fi aratat altfel, nu era viata mea si nu eram eu cea care traiam  propria viata.
Ma bucur pentru tot ce am trait, ma bucur pentru fiecare zi fericita, pentru fiecare zi fara energie, pentru fiecare zi petrecuta in lacrimi, durere, neacceptare si intrebari retorice.

2014 esti minunat exact asa cum esti!

Daca as fi avut parte doar de fericire, sunt sigura de faptul ca m-as fi plictisit de acelasi tipar in fiecare zi, de fiecare zi trasa la indigo. Daca as fi trait doar cu fericirea alaturi, as fi avut viata perfecta, in care nu trebui sa fac nimic, dar nici nu evoluam. As fi avut viata perfecta, cu tot ce include ea, ar fi fost imperfecta si nepotrivita pentru mine.
Sunt un om al actiunii, un om care cauta, un om insetat de cunoastere si autocunoastere. Sunt un om mereu in cautare de nou, decis sa constientizeze profund orice cotlon al vietii.
Nu as fi facut fata perfectiunii, caci sunt omul perfect cu imperfectiunile lui. Eu trebuie sa ma autodepasesc mereu, trebuie sa caut noul pana si in vechi. Trebuie sa traiesc si sa caut mereu echilibrul interior pentru a echilibra, pe cat posibil,  exteriorul din imediata mea apropiere.

Lectii importante de la anul 2014

Desi suntem doar la jumatatea anului, am invatat in 6 luni cat altii in doi ani plini. Am invatat multe lectii frumoase, utile si importante pentru mintea, corpul si sufletul meu. Multe lectii importante care m-au ajutat sa ajung departe si sa evoluez din punc de vedere spiritual.
Lectiile importante s-au repetat constant pana am constientizat mesajul si scopul lor. S-au repetat pana le-am invatat, pana mi-au intrat bine in cap si in inima.

Viata te surprinde atunci cand te astepti mai putin

M-a surprins din doua motive mari si late, iar aceasta sunt cat se poate de simple si clare.
M-a atentionat si-mi restabilesc prioritatile. Totul mi s-a intamplat rapid, a fost precum un dus cu apa rece. M-a zdruncinat din temelii si am trait cateva ore cu impresia ca toata viata mea s-a dat peste cap, ca am cazut intr-o prapastie. M-am simtit goala, iar durerea a fost de nedescris.
Acum sunt in faza de acceptare si impacare cu situatia, ma simt linistita si calma, caci stiu ca viata e dincolo de cuvinte si prezenta fizica.
Viata m-ai oferit inca o data sansa sa inteleg cat sunt de puternica si ca trebuie sa fiu stalp pentru familie, ca pot fi si sunt de ajutor membrilor familiei, care acum este mai unita si sudata ca oricand. Am reevaluat valoarea  familiei.

Poti oricand sa o iei de la capat

Am luat-o de la capat pe plan profesional, fara a mai depinde de o alta persoana, pentru a continua ceea ce am inceput cu 6 ani in urma. Mi-a fost greu. Mi-a fost teama sa spun „nu” si sa opresc ceea ce ma facea sa ma simt din ce in ce mai incomod.
Acum sunt foarte bine, sunt increzatoare si am prins curaj, chiar daca am schimbat aproape totul. Acum ma simt libera, ma simt bine cu mine. Sunt sigura pe mine, fac doar ceea ce simt, cum simt, cand simt si fara sa ma impedic de imperfectiune si ideea ca imi va fi imposibil sa fac, sa reusesc..pentru ca nu stiu anumite lucruri tehnice si de design.

Invinge orice limita

Mi-am invins o limita si un mare blocaj emotional. Aveam anumite credinte despre bani, traiam cu ideea total gresita ca nu fac nimic valoros si nu merit bani, ca nu imi da nimeni bani, oricat de valoroasa este munca mea.
Am elimitat o piedica, am spart gheata si am capatat curaj. Am constientizat ieri ca merit toti banii din lume pentru ca ofer valoare, iar valoarea costa. Am reusit sa fac asta prin renuntarea la teama ca oamenii nu au bani,dar au nevoi sufletesti foarte mari.
Am inteles ca oamenii care au cu adevarat nevoie de ajutor, de ghidarea mea si de constientizarile mele, vor plati. Pentru ca stiu ca tot ce fac inseamna: timp, energie, constientizari si propriile mele investitii financiare si materiale.

Visele se implinesc!

Chiar in acest moment calatoresc spre o alta destinatie a sufletului meu. Acum sunt pe drum spre a-mi vedea calatoria incheiata – cel putin o prima etapa a acesteia. Sunt aproape de incheiere, dar simt deja schimbarile in bine, simt deja ca sunt pe calea cea buna si ca urmeaza mult mai multe lucruri frumoase, minunate pentru mine.
Surpriza ramane surpriza, dar pot sa-ti spun doar ca urmeaza un proiect minunat, un proiect in care imi voi pune tot sufletul spre a te ghida in calatoria spre viata visurilor tale.
Este ceea ce mi-am dorit de foarte multa vreme, ma gandeam de mult la asta, dar blocajele de care vorbeam mai sus a intarziat materializarea acestei idei, care mi se parea a fi imposibil de implinit.
Orice am trait in jumatate de an, oricat de greu sau de dureros este, viata mi-a dat si canalul prin care sa constientizez totul, sa inteleg mesajul profund din spatele oricarei experiente. Orice rau este un mare bine – un bine mascat.

http://lumealaurei.ro