marți, 29 aprilie 2014



Miracol <3

Acum te privesc!
Trupul tau, femeie
invaluie spatiul cu frumusete.
Acum te simt!
Sufletul tau, femeie
infloreste sub palmele insetate
de tine.
Acum te iubesc!
Miracol si mister
esti tu, femeie iubita. <3

http://poeziaiubirii.blogspot.ro/2010/01/omagiu-prietenei-mele.htmlOmagiu prietenei mele 

Cred ca fiecare femeie isi poate exprima frumusetea sufletul ei in felul ei specific-prin dans, prin muzica, prin poezie, prin gesturi armonioase etc; este intr-adevar o arta - arta de a fi femeie! 
Cred ca fiecare femeie se poate trezi si dezvolta mai usor cu ajutorul altor femei, pe care le apreciaza, le admira, cu care devine prietena.
Prietena copilariei mele, prima mea prietena, este Iulia, inteligenta, studioasa, rafinata, frumoasa, constiincioasa (folosesc "este" si nu "a fost" caci ea este in inima mea vesnic).
Prietenele anilor mei de liceu sunt: Monica, Anca, Delia, tacuta, misterioasa, sensibila, delicata cu o mare vointa; si ea scria poezii; mi-a scris la terminarea liceului: "Am vazut doi ochi negri ca doua ferestre deschise spre dragoste, spre viata, spre frumos, spre cer si am zis:Simina! numele tau aduce o infiorare de miresme de stele.Iti aud rasul si imi rade inima. Sa nu pierzi copilul din tine!" 
Monica mi-a deschis ochii spre mine, spre profunzimea fiintei mele, spre ceea ce este nepieritor si neschimbator in mine.
Prietena primilor ani ai mei de facultate este Catalina - puternica, entuziasta; ea mi-a deschis ochii spre minunea si savoarea vietii, a spontaneitatii.
Prietena ultimilor ani ai mei de facultate este Raluca, atat de calda si de primitoare.
In acest moment am 4 prietene de suflet: Raluca, Bianca, Miriam si Nina; frumusetea lor este incantatoare si pentru ingeri pentru ca este mai ales venita din suflet; ele m-au ajutat sa ma exprim in propriul meu.
Probabil acum cand cititi aceste randuri incepeti sa va dati seama, fiecare dintre voi, ce anume a adus in fiinta si-n viata voastra prietenia cu o femeie si acesta e chiar unul din scopurile acestor randuri. Acela de a aprecia si de a-i multumi in intimitatea sufletului sau chiar prin viu grai acelei fiinte si bineinteles lui Dumnezeu pentru ca a adus-o langa voi pentru a va imbogati si a va perfectiona.

Le sunt recunoscatoare tuturor prietenelor mele inclusiv celor despre care n-am scris aici.
Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa va protejeze sa va daruiasca Daruri Ceresti, binecuvantari si multa sanatate.Sa fiti iubite si pline sa stralucire, sa fiti voi in fiecare clipa a vietii voastre. Sa aveti un timp de calitate, o viata plina de armonie si incantare. Sa va asezati in Sufletele voastre. De-acolo Dumnezeu va daruieste forta, speranta, credinta si multa iubire. 
Va imbratisez cu toata fiinta inimii mele.
Ralu draga mea, azi vei calatori spre un alt drum. Tare greu m-am despartit de tine. Imi vei lipsi, imi va fi dor de a ta imbratisare, de al nostru timp, de tot ceea ce esti minunata mea draga

"Nu-mi lipseste decat o litera
pentru a deveni ploaie.
Am nevoie de un suras
ca sa-mi lipesc spicele de grau
de scoarta soarelui inspumata.
Nu-mi lipseste decat o litera si voi fi EU" (autor necunoscut de mine)

 
O poezie dedicata de mine tuturor femeilor prietenelor noastre iubite:
 
Miracol

Acum te privesc!
Trupul tau, femeie
invaluie spatiul cu frumusete.
Acum te simt!
Sufletul tau, femeie
infloreste sub palmele insetate
de tine.
Acum te iubesc!
Miracol si mister
esti tu, femeie iubita.