vineri, 30 ianuarie 2015

Pentru ca Miriam avea un caracter drept, atunci cand semenii ei au scapat de urgia Faraonului si au pribegit in desert, aparea in urma ei o fantana care astampara setea oamenilor si i-a insotit pe acestia pana cand Miriam si-a dat ultima suflare. Asemenea lui Miriam, tu crezi in puterea dreptatii chiar si atunci cand oamenii din jurul tau par ca si-au pierdut speranta. Stii exact ce sa spui celor aflati in suferinta si oferi sfaturi de incredere. Chiar daca ai un spirit optimist, nu iti sta in carcter sa visezi cu ochii deschisi pentru ca esti ancorata foarte puternic in realitate.

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire.


 Ce spune data nasterii despre personalitatea ta ?

Chiar si asa, nu visezi cu ochii deschisi ci gandesti la lucruri profunde peste care alti oameni trec fara sa isi ridice prea multe intrebari. Tu poti vedea adevarul si bunatatea acolo unde altii dau gres.

 


http://www.kudika.ro/quiz/test_sk000-ce-spune-data-nasterii-despre-personalitatea-ta/index.html



Ai obiceiul sa te izolezi uneori de toti ceilalti pentru ca simti nevoia de singuratate. De multe ori, privesti lumea printr-o perspectiva complet diferita fata de cei din jur iar acest lucru te impinge sa evoluezi si sa gasesti intotdeauna solutii, indiferent de problema cu care te confrunti.