marți, 23 decembrie 2014

Norii cerului sunt însăși înțelepciunea dumnezeiască din Cuvântul cel viu.
„Iată, Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului.”(Evanghelia după Matei, 28:20)
Această iubire va rămâne în sufletele voastre, dar asigurați-vă că va rămâne, de asemenea, și în sufletele urmașilor voștri! Dacă cineva Mă iubește cu adevărat în inima sa, mai presus decât orice, și prin aceasta trăiește și acționează la unison cu Voința Mea Divină, Mă voi arăta direct lui, în Duh, dezvăluindu-mi prezența divină.
Al patrulea semn al puternicei Mele prezențe va fi acela că, dacă în numele Meu și din iubire adevărată pentru aproapele vostru, vă veți pune mâinile deasupra trupului unei ființe bolnave, aceasta se va însănătoși și va fi ajutată să își mântuiască sufletul. Dar este foarte important să nu uitați ca întotdeauna să spuneți în inimile voastre: „Doamne, facă-Se Voia Ta, nu a mea!” Pentru că voi nu veți ști când și în ce fel acționează această vindecare trupească pentru a ajuta sufletul celui care a fost bolnav să atingă mântuirea. Nimeni nu este menit să trăiască veșnic pe acest pământ în trupul său și, bazându-vă doar pe puterea vindecătoare a mâinilor, nu veți putea elibera, de fiecare dată, orice ființă umană de suferințele sale trupești. Dar dacă voi veți transmite dragostea voastră fiecărei persoane aflate în suferință, nu veți săvârși un păcat, pentru că Eu vă voi susține în aceasta, atâta timp cât vindecarea pe care o faceți servește salvării sufletului. Iar aceasta, doar Eu singur pot ști. Dacă ați aflat că un prieten aflat la distanță este bolnav, rugați-vă pentru el și vizualizați, cu ochii minții voastre, cum întindeți mâinile și canalizați peste el energii benefice și divine. În acest fel, acesta își va putea reveni. Rugăciunea pe care o veți spune atunci în inima voastră va trebui să fie aceasta:
Fie ca Domnul Iisus să te ajute! Fie ca El să te întărească, să te vindecae prin grația Sa, prin iubirea și prin mila Sa!
Dacă, pătrunși de credință și plini de încredere în Mine, spuneți aceste cuvinte pentru o persoană bolnavă, oricât de departe ar fi ea față de voi, și veți vizualiza cu ochii minții cum întindeți mâinile asupra ei, ea se va face bine în decurs de o oră. Dar, rețineți, aceasta se va petrece doar dacă vindecarea va servi cu adevărat salvării sufletului ei.

 Voi rămâne în Duh alături de toți cei care îmi urmează Cuvântul și Adevărul! Iar cei care Mă iubesc foarte mult chiar Mă vor putea vedea pentru o clipă. Acelora care trăiesc respectând Cuvântul Meu și care caută cu râvnă Adevărul Veșnic, Eu le voi vorbi inimii lor, iar cuvintele Mele vor deveni gândurile lor călăuzitoare. Tinerii și fecioarele care mă vor urma vor avea parte de viziuni, în care Ființa Mea, paradisurile și viața veșnică, precum și aspectele demonice și cele care nu sunt benefice, le vor fi explicate. Și astfel, Eu voi rămâne alături de cei care Mă urmează, până la sfârșitul acestor vremuri!

"Am venit direct și direct mă voi întoarce; Cum ar putea ocolișurile să mă facă să rătăcesc drumul?
Cu siguranță nimic nu mi se poate întâmpla,
Căci El, Dumnezeu, mă cunoaște de la începutul timpurilor
și mă iubește
."
Lalla - poeta mistică a Kashmirului

ॐღೋƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷღAm venit direct și direct mă voi întoarce;
Cum ar putea ocolișurile să mă facă să rătăcesc drumul?
Cu siguranță nimic nu mi se poate întâmpla,
Căci El, Dumnezeu, mă cunoaște de la începutul timpurilor
și mă iubește."<3

 Lalla - poeta mistică a Kashmirului