joi, 3 ianuarie 2013

Ramai autentic/a orice ar fi

 

Nimic nu e intamplator in viata. Nimic nu se intampla fara o semnificatie. Fiecare pas pe care il traiesti de-a lungul vietii poarta cu el un mesaj pentru tine. Si aceasta lege nu se aplica doar pentru unii sau pentru altii , sau doar pentru anumite momente iar pentru altele nu.
Poate ca nu reusesti sa vezi pe moment care este acest lucru insa daca privesti de undeva de deasupra ta, la tot ce ai trait, vei incepe sa obtii din ce in ce mai multa claritate.
Astazi vreau sa imi pun sufletul pe tava in fata ta, sa ma dezbrac de orice masca, si sa iti vorbesc din strafundul sufletului meu complet. Am mai facut-o de multe ori, dar acum realizez ca unele lucruri au ramas nespuse. Si acum este momentul sa ti le spun.
De cand am pornit pe drumul regasirii sinelui meu autentic, am parcurs o multime de etape, am trait o varietate de experiente, am ras cu tot sufletul, am plans cu tot sufletul. In aceeasi masura am iubit cu tot sufletul, am daruit cu tot sufletul dar au fost si momente de ratacire. Insa si acestea au fost perfecte pentru acel moment. Pentru ca totul este in perfect potrivit in fiecare clipa si isi joaca rolul in viata noastra.
Si cei mai mari maestrii spirituali de care ai auzit, au avut propriile lor momente de ratacire, ele fac parte din experienta umana si inca le au.  Asta nu inseamna ca atunci cand primesti un mesaj de la ei, trebuie sa le judeci tu viata, dimpotriva, e esential sa primesti mesajul fara sa judeci mesagerul. Aici se afla adevarata intelepciune.
Eu m-am angajat in urma cu multa vreme sa dau mai departe tot ceea ce universul are sa transmita prin mine, si astfel sa te inspir si pe tine pentru a urma calea catre tine insuti/insati. Si simt ca asta este calea mea. Nu am cautat-o ci ea a venit spre mine, spontan, de undeva din ghidarea divina pe care am primit-o.
In egala masura, am ales sa fiu complet sincera si autentica cu tine. Poate au fost momente inconstiente  in care nu am fost si pentru asta imi cer iertare.
Ceea ce vreau sa te rog este sa citesti aceste cuvinte cu sufletul, sa iti pastezi atentia catre interiorul tau, catre plexul tau solar, pentru a simti cu adevarat mesajul pe care am sa ti-l transmit.
Vreau sa te rog sa simti acest mesaj si nu sa il gandesti pentru ca in spatiul dintre ganduri, vei simti ca eu si tu suntem UNUL, si orice distanta care ne separa este iluzorie.
Dincolo de acest lucru, vreau sa iti spun ca eu nu sunt  creatorul acestor cuvinte, ci sunt doar un mesager prin care constiinta suprema se exprima.
Ca tu vei alege sa judeci ceea ce iti spun, sa tragi concluzii si sa iti formezi pareri, sau vei alege sa vezi dincolo de mesager scopul pentru care aceste cuvinte au ajuns acum in viata ta, tine de tine.
Eu sunt ceea ce sunt, si tu ma vezi asa cum esti. Toate parerile pe care le avem despre ceilalti oameni, nu ii descriu pe ei , ci ne descriu pe noi insine.
Am descoperit asta in urma cu multa vreme, am trait-o si am experimentat-o in propria mea viata.
Si astazi traiesc fara teama de a mai fi judecata pentru ca stiu ca doar mintea judeca. Ii iubesc pe toti judecatorii mei pentru ca dincolo de minte, stiu ca in ei se afla divinul, si stiu ca asta inseamna iubire pura. Stiu ca de fapt cuvintele lor nu vin din suflet, ci vin dintr-o minte ranita si conditionata de tot ceea au intalnit ei pe lume pana acum. Stiu ca majoritatea oamenilor care te judeca, nu stiu de ce fac ceea ce fac, pentru ca sunt condusi de cee mai multe ori de niste reactii si automatisme, pe care le-au dobandit de cele mai multe ori, fara sa aiba nici cea mai mica idee.
Imi traiesc viata dupa principiile pe carele impartasesc cu tine, intotdeauna sunt constienta de mine, de ceea ce se intampla in viata mea. Nu stiu doar multa teorie citita in carti si atat. Toate cartile pe care le-am citit ar fi egale cu 0 fara experienta directa si cunoasterea directa a ceea ce am trait.
Bineinteles ca primul pas este sa iesi din ignoranta, sa incepi sa intelegi cum se intampla lucrurile, si pentru asta, uneori ai nevoie sa citesti. Insa nu de fiecare data. Exista extrem de multe cai. Unii oameni nu au nevoie de nici o carte, ci doar ramanand in tacere cu ei insisi, intrand in sanctuarul finite lor, descopera totul. Pentru ca de fapt acolo se afla totul.
Cartile, seminarile, workshopurile, toate au rolul lor, insa sunt doar parghii care sa te ajute sa descoperi ceea ce exista in interiorul tau. Insa atunci cand ajungi sa fii mai confuz decat erai la inceput, opreste-te. Lasa deoparte toate cartile, seminariile, lasa la o parte orice sfat venit din exterior, si aseaza-te fata in fata cu tine, in tacere. In aceste momente tu vei incepe sa vorbesti cu tine. Dincolo de orice zgomot, divinul din tine iti va vorbi si vei incepe sa intelegi.
Eu am facut toate aceste lucruri. Am inceput citind, dar in mor miraculos de fiecare data existenta a venit si mi-a dat sa joc rolul in propria mea piesa.
In fiecare zi, sunt atenta la ce viata imi ofera. Si nu, nu este obositor, pentru ca vine in mod natural. Nu trebuie sa incerc sa controlez si sa monitorizez, ci pur si simplu sa raman constienta de mine, de cine sunt eu cu adevarat.
Atunci cand ajungi la intelegerea a cine esti cu adevarat, o noua constiinta de observator rasare, si ea nu te mai paraseste niciodata.
Asta nu inseamna ca nu vei mai trai anumite experiente dureroase. Chiar si cei care te inspira si si-au dedicat viata pentru a-I ajuta pe altii  sa parcurga aceasta minunata calatorie a evolutiei personale si spirituale , au propriile lor experiente de trait. Daca nu ar mai avea propria lor experienta de trait ca si oameni, nu ar mai fi pe aceasta Planeta.
Mai de mult, tindeam sa cred ca doar oamenii care iti arata in viata lor ceea ce ii invata pe altii, sunt de luat in calcul. Si nu ma puteam insela mai mult. Fiecare om pe care il intalnim in viata are un mesaj de luat in calcul pentru noi, indiferent de cum e viata lui in acel moment.
Un om bolnav  iti poate oferi mesajul despre cum sa te insanatosesti.
Un om sarac material iti poate oferi mesajul despre cum sa fii bogat material sau poate merge mai mult decat atat si sa iti arate cum sa fii fericit indiferent de lucrurile pe care le posezi.
Un om care nu este pe culmile succesului iti poate spune la un moment dat cateva cuvinte, care sa produca o transformare atat de mare in tine, incat sa ajungi pe culmile succesului, acolo unde iti doresti.
Nu judeca omul ,ci doar deschide-te sa primesti mesajul . Chiar nu conteaza forma prin care el ajunge la tine.
Toata viata mea, voi promova iubirea. In orice forma, indiferent de cat de mult altii vor rade, sau cat de ciudata ma vor considera .Nu ma voi opri sa fiu ceea ce sunt, pentru nimic in lume.
De fapt in noi se afla intreaga lume.
Traim intr-o lume a perceptiilor, si de fapt tot ceea ce conteaza este de unde privesti tot ceea ce se intampla. Atata vreme cat vei privi cu mintea, vei vedea mereu separare si dualitate. Atunci cand privesti cu sufletul vezi iubirea, pentru ca sufletul este iubire.
Si traind prin minte, prea mult ne temem sa aratam cine suntem cu adevarat. Prea mult ne temem de ce vor spune altii despre noi. Prea mult ne agatam de o imagine pe care vrem sa o promovam despre noi.
Credem ca sa fii complet sincer e gresit insa de fapt iti ofera cea mai mare libertate. De aceea vreau sa iti spun cateva lucruri astazi despre mine.
Daca ar fi sa gandesc ceea ce traiesc astazi in loc sa simt ceea ce traiesc, probabil as putea sa vin cu o lista intreaga de probleme. Pentru ca mintea intotdeauna considera ca are probleme.
Si de aceea iti voi spune acum problemele mintii mele pentru a intelege mai bine.
Mintea mea imi spune ca o problema ar fi ca in momentul de fata inca ma mai confrunt cu faptul ca la capitolul bani, nu reusesc sa fac suficienti bani din ceea ce fac.
Au fost oameni care au venit la mine si mi-au zis, ca nu stiu sa fac marketing asa cum trebuie, ca nu stiu sa imi vand produsele in mod eficient, ca am dat prea multe lucruri gratuite voua celor care ma cititi.
Si pentru moment mintea mea a stat sa se gandeasca daca asa e. Dar sufletul meu nu m-a lasat sa fiu altcineva decat sunt, sa ma folosesc de mijloace de marketing prea elaborate pentru a-ti vinde tie, ceea ce fac. Nu pot sa ma folosesc de trucuri mentale pentru a a-ti arata o cale pentru suflet.
Nu vreau sa-ti vand iluzii, si nu vreau sa te manipulez in niciun fel sa faci ceva. Tot ce imi doresc este sa faci ceea ce simti sa faci. Tot ce imi doresc este ca mesajul sufletului meu sa ajunga la mesajul sufletului tau. Decat sa scriu intr-un mod ne-autentic, de altundeva decat din suflet, pentru a putea sa imi platesc facturile sau a trai in confort, aleg sa raman fidela mie insami si o data cu mine si tie .
Au fost momente in care poate care mintea mea spunea ca nu am suficient si poate ar trebui sa urmez o alta cale, insa am ales sa imi ascult sufletul si sa fac in continuarea ceea ce universul a dorit pentru mine sa fac. Misiunea universului se implineste cate putin prin ceea ce fac eu.
As fi avut posibilitatea sa urmez o alta cale, care sa imi aduca mult mai multi bani in viata mea, si atat, dar nu am facut-o si nu regret nici o clipa. Pentru ca toti banii din  lume nu puteau sa imi ofere, linistea, impacarea, iubirea, bucuria pe care le traiesc.
Apoi mintea mea a venit si mi-a spus ca poate ar trebui sa fac workshopurile mele intr-un alt mod mai comercial, pentru ca mult mai multa lume sa vina si sa participe. Insa sufletul meu a spus nu, si de aceasta data. Pentru ca oamenii care trebuie sa ajunga, ajung, si nu conteaza ca sunt 3 sau  500, cei care ajung sunt cei care rezoneaza cu mine si cu sufletul meu.
Scopul meu nu este cantitatea ci scopul sufletului meu este sa ating sufletele altora. Nu vreau sa ating mintea ta, ci vreau sa comunic de la suflet la suflet. La toate workshopurile mele, nu suntem niste straini, nu exista un profesor si restul sunt elevi, ci suntem suflete care celebram iubirea si intalnirea noastra. Nici macar nu sunt workshopurile ‘’mele’’ ci workshopurile universului care ne aduc impreuna.
Tendinta ego-ului este sa arate cat e e de tare, cat de multe stie, cat de multe realizari poate sa aiba. El vrea sa demonstreze mereu ceva. Draga mea, dragul meu, eu nu vreau sa iti demonstrez nimic. Eu sunt ceea ce sunt si prin ceea ce sunt, scopul  meu este sa iti arat ca si tu sa fii ceea ce esti.
Cert este insa ca in astfel de locuri, unde oamenii se intalnesc cu iubire si deschidere, transformari miraculoase se intampla in fiecare dintre cei prezenti si e minunat.
Oamenii pe care eu i-am intalnit la intalnirile pe care le-am organizat, au fost minunati. Sinceri, deschisi, cu compasiune si lipsiti de judecati. Si mi-am dat seama ca ei sunt EU. Nu poti rezona cu oameni care nu sunt pe aceeasi frecventa. Nu fac aceste intaniri de fatada, sa ne ascundem in fata mastilor si cand venim acolo.
Fiecare se intalneste cu cei cu care rezoneaza. De aceea vreau sa te rog, ca daca nu rezonezi cu mine, sa de dezabonezi de pe situl Arta Feminina. Inseamna ca locul tau nu e aici. Nu eu sunt mesagerul care are ceva pentru tine.
Dar tine minte ca doar daca pui pret  atat de mult pret pe trupul si pe mintea ta, si atat de putin pe sufletul tau,  te duci sa cheltuiesti  banii pe care i-ai da pe unul din produsele sau workshopurile  pentru evolutie personala si spirituala la cafele sau pe lucruri efemere. Si vreau sa stii ca pantofii nu iti vor aduce linistea sufletului. Te asigur, ca am fost si eu acolo. Terapia prin shopping e o iluzie dar nu e suficient sa iti spun eu asta, poate ca trebuie sa traiesti tu prin cunoastere directa acest adevar, inainte sa realizezi asta.
Iar daca intr-adevar nu iti permiti, cu mana pe inima ,sa dai banii pe unul dintre produsele sau workshopurile mele, te rog sa imi scrii si ti-l voi da cadou . Am daruit cu draga inima tot ce am daruit, atat cat am putut pana acum, si o voi face in continuare.
Insa daca investesti in lucruri pentru trup si te astepti sa primesti de-a gata lucruri pentru suflet, te asigur ca nu ai cum. Legile universului nu functioneaza asa.
Daca niciodata nu te-a ajutat ceea ce universul ti-a oferit prin mesajele mele, te binecuvantez si poti sa parasesti comunitatea noastra cu un singur click pe linkul din emailul tau. Te iubesc si iti multumesc ca existi.
Iar daca te-a ajutat, te rog sa imi lasi un comentariu, sa stiu ca ceea ce fac nu este in zadar.
Eu te asigur ca indiferent de ce mintea ta iti spune, atata vreme cat iti urmezi calea sufletului , intotdeauna vei trai cu pace, cu bucurie, cu fericire, indiferent de conditile exterioare.
Pentru ca eu o fac. Pentru ca e usor sa traiesti pacea in mijlocul pacii dar nu e la fel de usor sa traiesti pacea in mijocul razboiului. Mintea mea are problemele ei, ca oricare alta minte, insa sufletul meu stie ca totul este ok, stie ca totul este in regula, stie ca totul este perfect potrivit pentru fiecare moment.
Nu mi-e teama nici o clipa sa spun ceea ce traiesc,  ceea ce simt nu mi-e teama nici o clipa sa plang, sau sa rad, nu mi-e teama de absolut nimic. Nu am nimic de pierdut pentru ca gasindu-ma pe mine, am gasit tot ce am nevoie. Stiu ca totul este ok in fiecare clipa.
Am inteles ca in viata nu te face fericit ceea ce obtii ci ceea ce iti face sufletul sa vibreze in permanenta.
Daca pana acum ai crezut ca acumularea iti aduce fericirea si bucuria cea mai mare, incearca daruirea. Vei descopera ca nu exista bucurie mai mare.
Daruieste din ce ai altora, si viata iti va intoarce favoarea inzecit.
Daruieste pace si vei avea pace.
Daruieste iubire si vei avea iubire.
Daruieste lucruri sau bani si te asigur ca nu vei avea mai putin ci viata iti va darui mai mult.
Daruieste intelegere si vei avea intelegere.
Daruieste compasiune si vei avea compasiune.
Daruieste sanatate si vei avea sanatate.
Dar fa-o din suflet si cu bucurie. Tot ceea ce daruiesti altora iti daruiesti de fapt tie.
Si fii ceea ce esti in fiecare clipa. Fara sa incerci sa pozezi, sa demonstrezi, sa afirmi ceea ce nu esti.
Va fi pace in lume atunci cand fiecare isi va gasi pacea. Va fi echilibru in lume atunci cand ne vom aminti sa daruim, sa fim generosi, sa ii ajutam pe cei de langa noi care au nevoie de ceva intr-un anumit moment.
Poate unii au nevoie de iubire, altii au nevoie de bani, altii au nevoie de imbratisari, altii au nevoie de intelegere, altii au nevoie de acceptare. Nu exista o valoare mai mare decat o alta.
Fiecare are nevoie de altceva si daca poti sa-I oferi din ceea ce ai tu, pentru a-l face fericit,  asta iti aduce tie insuti/insati fericire.
Suntem cu totii frati, suntem cu totii UNUL. Lipsa ta de generozitate pe un plan iti aduce intotdeauna lipsa generozitatii vietii pe alte planuri.


Daca ceva iti lipseste in viata, intreaba-te unde anume in viata ta ai putea fi generos/generoasa si nu esti.

http://artafeminina.ro/ramai-autentica-orice-ar-fi/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu