duminică, 3 februarie 2013

..calatoria spre dezvoltarea personala insa pe drumul meu am mers dincolo de aceste adevaruri, pornind in cautarea unui adevar suprem, si acelui loc care sa iti aduca pacea, fericirea si iubirea pentru totdeauna. Te invit in acest coltisor, pe Tine tanara domnisoara, doamna spre a ne  cunoaste si spre a descoperi  impreuna cine suntem mai presus de varsta, culoarea parului, aspect fizic si stil vestimentar. Cum sa te cunosti pe tine insati, cum sa ai parte de viata mult visata, cum sa traiesti la un  nivel superior si cum sa faci fata problemelor care apar pe drumul spre destinatie. Exista o parte a vietii care este magica, si exista un paradis pe pamant, la care putem ajunge fiecare dintre noi. Fiecare are inauntru un maestru,si o data ce il descoperi, vei gasi tot ceea ce ai cautat vreodata.
Cine sunt eu?
Am inceput sa scriu pentru mine, pentru tine, pentru noi pentru ca suntem unul si pentru ca toti meritam sa vedem maretia din noi.
”Nu conteaza anii din viata ta, conteaza viata din anii tai”- Abraham Lincoln
Daca esti aici gandindu-te ca varsta are importanta in procesul dezvoltarii tale si ca nu mai ai nici o sansa sa fii o femeie cu adevarat implinita, fericita, poti alege sa ramai sau sa pleci!
Tu alegi!
Esti frumoasa, ai tot ce iti doresti, esti o adevarata opera de arta feminina, Atunci poti alege sa pleci sau sa ni te alaturi si impreuna sa impartasim experientele si pragurile prin care am trecut, sa oferim una alteia solutii care au functionat pentru noi , putere, energie si empatie.
Am ales sa scriu pentru mine si pentru Voi din pasiunea de a trai, din pasiunea de a darui celorlati si din pasiunea pentru zambete. Al meu  si al Vostru….

 http://artafeminina.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu