marți, 10 iunie 2014

Invatatura
 
“Singura cale spre adevarata libertate este sa intelegi cine esti si
aceasta cunoastere iti va arata ca deja esti liber.”
Rune Heivang

Care este cel mai important lucru din viata ta? Cine esti tu? De unde vii? Unde mergi? Care este scopul vietii tale? Cum poti tu sa fii in siguranta, in pace, fericit si liber tot timpul? Cum poti fi tu liber din a mai cauta libertatea?
Raspunsul la toate intrebarile tale este UNUL singur: CONSTIINTA ESTE TOT CEEA CE EXISTA.
Cu mult dincolo de cuvintele despre pacea launtrica, armonie si adevar, acest mesaj al mesajelor iti deschide usa ca sa VEZI ca TU ESTI pacea launtrica, bucuria si abundenta pe care o cauti. TU esti intregul.
~~~~~~
Aceasta invatatura vine dintr-o cunoastere straveche, dincolo de spiritualitate, de psihologie si de religie, despre cum sa “vezi” adevarul tuturor adevarurilor.
Iti arata ca, pentru a intelege cine esti cu adevarat, trebuie sa te opresti din cautare – momentul de acum esti tu. Si asta este tot. Cand descoperi acest lucru, vezi ca momentul de acum este intotdeauna bun, intotdeauna minunat, indiferent care-ti este experienta din prezent. Fericirea din momentul de acum nu are nici un motiv special, este doar o stare de a fi. Si stii ca sursa tuturor lucrurilor este aceeasi si ca aceasta constiinta, care iti permite sa experimentezi orice, este sursa a tot-ceea-ce-este.
Este atat de simplu.
Cei mai multi oameni, dupa trezire, parcurg o calatorie de descoperire a adevarului in tot-ceea-ce-este; ei isi dau seama ca nu trezirea este “tinta”, dar ca iti deschide usa catre tinta finala: intelegerea deplina ca tu esti constiinta nelimitata.
Te trezesti la intelegerea faptului ca tu nu esti gandurile sau sentimentele tale, ca nu esti corpul tau si ca nimic din aceasta realitate care se schimba mereu nu iti poate aduce fericire, siguranta sau libertate care sa dureze
Iar in ceilalti oameni – cei care iti pot da si cei care iti pot lua ceva – te descoperi pe tine insuti.
Sa descoperi cine esti cu adevarat inseamna sa vezi lumea; manifestarea fizica a universului este insasi sursa care se priveste pe sine.
Aceasta calatorie este pentru toata lumea, dar o incepi numai atunci cand iti vine timpul sa stii. Calatoria nu poate incepe nici inainte, nici dupa aceea. Apoi, poate incepe dezintegrarea a tot ceea ce ai crezut ca esti tu. Si intelegi ca tot ce vei fi facut inainte va fi fost doar pregatirea pentru calatoria de trezire la adevarata ta natura.
Calatoria te va duce dincolo de tot ceea ce ti-ai imaginat vreodata. Vei gasi un loc unde ai sa simti ca nimeni nu a ajuns vreodata inainte si ai sa simti ca nu te poate ajuta nimeni. Numai tu poti sa te ajuti. Retine: asa este atunci cand te afli pe drumul cel bun. Acesta este “locul” unde sa capitulezi. Acesta este “locul” unde te opresti din calatorie. Vei descoperi ca nu exista nici-un-lucru (no-thing = nimic), ca nu este un “loc”, dar ca totusi este ceva. Acesta este adevaratul “tu”. Stai aici. Ai fost intotdeauna “aici”; ai avut doar nevoie sa intelegi acest lucru, prin aceasta calatorie. Asta este.
Aceasta intelegere este raspunsul la toate. Daca te intrebi cine esti, Stai aici. Daca te intrebi de unde vii, Stai aici. Daca te intrebi unde te duci, Stai aici. Daca te intrebi de unde vin copiii, Stai aici. Daca te intrebi de unde vine toata lumea, Stai aici. Daca te intrebi de unde vine universul, Stai aici. Daca te intrebi de unde vin gandurile si sentimentele tale, Stai aici. Marea calatorie!

~~~~~~
In alte timpuri si alte civilizatii, calea spre transformare spirituala era limitata la un grup relativ mic de persoane alese.
Astazi, o mare parte a omenirii cauta calea intelepciunii pentru a gasi adevaratul inteles a ceea ce suntem, ce facem si de ce facem ceea ce facem. Acesta este singura cale prin care putem afla ceea ce cautam si dorim cu adevarat. O cale accesibila tuturor, care nu mai poate fi considerata un lux destinat unei elite de oameni alesi.
Ceea ce Rune si echipa sa fac este sa ajute oamenii sa-si gaseasca adevarata lor natura.
Acest lucru se poate face printr-o intelegere unica si prin metode simple, pentru ca este ceva natural in toti oamenii.
Combinatia dintre prezentarile verbale si cateva exercitii simple face, probabil, ca modul de “predare” a acestei invataturi sa fie unic. Exercitiile fac posibil ca participantii sa aiba o experienta personala adanca a ceea ce li se transmite verbal. O experienta prin care adevarul se auto-reveleaza si genereaza o intelegere profunda a ceea ce esti tu cu adevarat. Aceste metode de explicare aduc mai multa bucurie si stare de bine in cadrul experientei de invatare, fara sa diminueze puritatea si claritatea mesajului. Tehnicile aplicate in sesiunile diferitelor evenimente pot fi incorporate cu usurinta in viata ta si pot fi liber impartasite cu altii.
~~~~~~
Vreau doar sa fiu fericit
Inlauntrul tau exista un loc in care ai fost intotdeauna liber, in siguranta si fericit. Tot ce ai nevoie sa faci este sa gasesti acest loc. Este foarte simplu, pentru ca este deja acolo.
Acesta este locul dupa care ai tanjit.
Este atat de minunat, incat toate dorintele tale inceteaza.
Iti dai seama ca acesta este.
Acesta este adevaratul tau Eu.
Poate ca ai incercat intreaga ta viata sa gasesti acest loc.
Poate ca nu ai putut sa gasesti locul in care adevarata fericire sa dureze, pentru ca nu ai cautat unde trebuie.
Draga prietene, nu ai putut sa-l gasesti, pentru ca ai cautat inafara ceva ce se afla in interiorul tau.
Este acolo tot timpul. Cand vei sti cum sa te uiti, o sa-l gasesti.
Adevaratul tu – fiinta ta launtrica.
Ca sa fii liber si fericit, acesta este singurul loc pe care ai nevoie sa il gasesti.
La toate intrebarile: care este intelesul vietii, cine esti tu, de unde vii, incotro te indrepti, cum sa traiesti in fericire si cum sa te bucuri de pacea interna, acesta este raspunsul.
Hai acum sa mergem impreuna, dincolo de psihologie, spiritualitate si tehnici de eliberare.
Si sa-l intalnesti pe Unicul pe care ai nevoie sa-l cunosti, ca sa fii fericit si liber.
Adevaratul Tu.
Esti binevenit la o intalnire care ar putea sa-ti schimbe viata pentru totdeauna.
Cum sa-ti gasesti adevarata fiinta launtrica. Locul in care esti intotdeauna fericit.
Ce este adevarata FERICIRE.
Ce vor toti oamenii, CU ADEVARAT.
Ce este IUBIREA.
Ce este adevarata LIBERTATE.

 TU.

http://runeheivang.ro/invatatura/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu