sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Unde ne sunt bărbaţii de altădată?

Sunt aici, trebuie numai să ştim cum să-i “accesăm”. Pentru că până la urmă cum altfel se poate trezi sufletul unui bărbat mai bine decât prin îmbrăţişarea profundă cu un suflet de femeie?
Vin Diesel
Arhetipul bărbatului cu un calm imperturbabil
Acest arhetip masculin excelează prin calmul lui imperturbabil. Nu încerca să-l enervezi pentru că nu vei reuşi! De altfel, liniştea lui contagioasă te va cuprinde şi pe tine în scurt timp. Profunzimea trăirilor sale nu-i permite să se irite la orice detaliu cotidian, nesemnificativ. Fidelitatea şi devotamentul de care dă dovadă, ca şi adâncimea sentimentelor lui, impresionează orice femeie. Este o prezenţă impozantă, având o mare forţă de impact, atât la nivel fizic (este remarcabil prin robusteţea lui!), cât şi la nivel mental. Are o perseverenţă demnă de invidiat, fiind susţinut în finalizarea acţiunilor sale de o vitalitate excelentă.
În jocurile amoroase este provocat cu mare greutate, dar, odată stârnit, nu se mai opreşte. Dacă intenţionezi să-l inciţi, trebuie să fii sigură că eşti odihnită ca să-i poţi rezista, căci este un adevărat maratonist al amorului! Induce cu uşurinţă în femeia cu care face dragoste dorinţa de a se abandona iubirii, întrucât ştie cum să o facă să se simtă în siguranţă şi protejată.
5251abfbef797ad5_shakespeare-in-love
Arhetipul bărbatului care cucereşte femeia prin rafinament
Dacă eşti femeie, iar iubitul tău îţi face câte o surpriză în fiecare zi sau te uimeşte prin spontaneitatea lui, să ştii că are sigur asimilate calităţile acestui tip constituţional. Bărbaţii din această categorie sunt remarcabili prin originalitatea şi inventivitatea lor, sesizabilă mai ales în planul comunicării (afective, intelectuale şi verbale). Ei sunt mereu entuziaşti şi au o mare uşurinţă în a-şi sublima impulsurile erotice în trăiri pur afective, mentale sau ispiraţii artistice geniale. Din categoria lor fac parte marii creatori de artă.
Asemenea bărbaţi dovedesc o intuiţie de excepţie, care îi ajută să ghicească toate mişcările sufleteşti şi gândurile iubitei lor. Rafinamentul care impregnează întregul fel de a fi al bărbatului de acest tip face să tremure inima de emoţie oricărei femei sensibile. Fiecare atingere a iubitei lui îi provoacă stări de o bogăţie inexprimabilă. Când este îndrăgostit, adoră să respire fiinţa iubită cu toţi porii pielii lui, până în adâncul inimii. Delicateţea cu care se apropie de sufletul iubitei înlătură orice eventuală împotrivire a ei. Femeia care face dragoste cu un astfel de bărbat are senzaţia că îşi dizolvă forma fizică şi devine zborul însuşi, aceasta constituind o experienţă elevată, pe care nu o va uita niciodată.
gerard-butler-300
Arhetipul bărbatului cu ochi de foc
Magnetismul privirii lui este irezistibil! Dacă eşti femeie şi se uită la tine un astfel de bărbat, simţi cum din ochii lui pleacă mii de săgeţi de foc ce pătrund în inima ta, iar trupul îţi este cuprins brusc de o căldură plăcută, chiar… orgasmatică. Sub privirea lui simţi că te naşti într-un chip nou, metamorfozându-te, şi că arzi de iubire. Acest tip de bărbat are puterea de a trezi focul pasiunii în femeia pe care o iubeşte.
Are o inteligenţă sclipitoare, iar prezenţa lui, de asemenea strălucitoare, este remarcată imediat. Are un succes rapid în planul social în tot ceea ce îşi propune, întrucât posedă o mare putere de a acţiona şi de a se focaliza. Nu se teme de refuzul unei femei, iar micile capricii ale acesteia chiar îl provoacă să meargă mai departe.
Îi place să trăiască orice moment la intensitate maximă. Un autocontrol exemplar şi o mare putere de transformare lăuntrică îi permit, de asemenea, o evoluţie spirituală rapidă. Are un curaj extraordinar şi deosebite aptitudini de conducător. Din această categorie fac parte hipnotizatorii celebri şi marii comandanţi de oşti.

https://puteredefemeie.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu