duminică, 2 decembrie 2012

Incerc sa Te vorbesc Doamne..cu micimea sufletului meu..asa cum ma las inspirata de tine, asa cum un copil invata sa faca primii pasi. Intalnirea cu Tine, este mereu plina de tacere si nou.
                                      Intalnirea cu Tine, este cuprinsa de iubire neconditionata si daruire.
                                      Intalnirea cu Tine, este mangaiere cereasca.
                                      Intalnirea cu Tine, pasi mici de copil pe care ii fac, aduc in mine, binecuvantare si pace.
                                      Intalnirea cu Tine, de la rasarit, pana la apus, zi si noapte, ani dupa ani, in Tot esti Tu, Iubite Tata Ceresc, Cel prin care primesc, invat, iert, ma rog, accept, ..toate Tu m-ai invatata, prin caile pe care Tu le-ai scos in viata mea. Unele mai line, altele mai abrupte, cum a fost timpul constientizarii si aprofundarii intalnirii cu Tine.
Prin Tine, in prezenta Ta, viata devine Lumina insasi. Prin Tine, cuvintele, gandurile, atitudinile, capata coloristica si inaltarea Sufletului acasa, locul de unde am plecat, si in care, clipa de clipa, o cautam, sa o regasim, in tot si-n toate. Acasa, esti Tu, ne astepti pe fiecare dintre noi, sa ne deschidem, sa fim atenti, rigurosi, iubitori, intelepti, pentru a simti intalnirea cu Tine, cat de mareata si plina de smerenie este, asa cum Tu iti doresti sa fim.
In fiecare clipa, sa te Reintalnim, sa te descoperim, sa fim impreuna, in aceasta calatorie a vietii, posibila doar prin Tine, Tata Ceresc.. "ne-ai creat  dupa chipul si asemanarea Ta."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu