joi, 15 august 2013

Este greu uneori sa accepti ca esti un om simplu, care trece prin etapele vietii, care invata clipa de clipa de la ceea ce primeste zi de zi. Fiind atenti la fiece gand al nostru, viata insasi se poate transforma intr-o fericire continua, din care sa te hranesti, sa te adapi ca dintr-un izvor pur, cristalin, curat.
Atentia, compasiunea, acceptarea de sine, a fi tu in toata splendoarea creatiei daruite de Divin ..de aici curge esenta, sanatatea, creativitatea, unicitatea, bucuria ..fiti atenti la gandurile voastre, fiti atenti la detaliile mici care fac diferenta fiecei clipe, a fiecarui gand ..devenind constienti de noi insine, devenim liberi in gandire, autentici, naturali, vom trai esenta in detaliile mici ale vietii. 

Cand ti-ai privit ultima oara mana? prin care atingi, prin care mangai, prin care iti speli ochii dimineata, prin care deschizi usi si inchizi usi, prin care imbratisezi, prin care scrii, prin care te hranesti ..mana - creatia a Divinului, atat de perfecta, atat de fina, de delicata ..iubesc mainile oamenilor, simt ca pot comunica la nivel subtil cu Sufletul lor ..o atingere a mainii poate face stelele sa danseze si lumile astralului sa se contopeasca in beatitudine ..
Mainile: gesturi de iubire, gesturi de tandrete, pasiuni si despartiri ..
mainile - aceste sacre creatii divine, atat de delicate si pline de iubire ..atat de neatenti uneori suntem la ele. Sa le pretuim, sa le multumim, si sa le lasam sa se odihneasca in Armonia inimilor noastre.
In maini am fost leganati inca de la nastere, si inca atat de vii in noi ..prin ele traim iubire ..ele emana iubire ..daruiti manilor voastre respect, iubire, grija, ingrijire, frumusete, ..colorati-le in culorile curcubeului, scrieti pe ele versurile iubirii ..desenati norii si soarele copilariei ..cata frumusete in maini! cata Gratie primim prin mainile celor pe care ii intalnim  clipa de clipa ..

Prin mainile voastre sa curga Lumina, compasiune, abandon, daruire eterna, contopire cu mana celui de langa tine ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu