miercuri, 30 aprilie 2014

29 aprilie este finalul unui ciclu cosmic care poate produce nebunie sau extaz în vieţile noastre, în funcţie de cum ne reproiectăm şi ne detaşăm de toate acele comportamente care produc negativitate, generându-se unul pe altul într-un cerc vicios.
comportamente de evitat
Toate comportamentele descrise în grafic sunt extrem de comune şi adesea ne auzim spunând că trebuie să renunţăm la ele… dar facem prea puţin ca să schimbăm, într-adevăr, ceva din ceea ce facem.
Reţeta e foarte simplă, dar necesită săptămâni de efort concentrat pentru lucrul pe fiecare “bulină”. Dacă vrei, într-adevăr, să abordezi aceste aspecte, ţine cont că ai nevoie de minimum trei săptămâni de antrenament pe fiecare cerculeţ ca să poţi să te armonizezi cu aspectele cosmice superioare:
  • îmbrăţişează orice frici apărute. Mergi în direcţia lor. Dacă ţi-e frică de ceva, încearcă acel ceva.
  • ieşi din stările inferioare de tip agitaţie, lipsă de concentrare, furie, gelozie, invidie, dorinţe fizice făcând lucruri care îţi fac bine, meditând, plimbându-te în natură, cântând, rugându-te sau făcând orice tip de exerciţiu care te pune în contact cu energia universală.
  • Noi. Noi. Noi. Acesta e scopul, nu cel egoist. Atâta timp cât nouă, tuturor, ne este bine, o să îţi fie bine. Decide să oferi ceva cuiva în fiecare zi: o conversaţie bună, un dar mărunt, prânzul, un mic împrumut. Compasiunea este cel mai mare catalizator al schimbării. Nu te mai plânge că în viaţa ta nu există iubire. Începe prin a oferi, fără nici o aşteptare de a primi ceva în schimb, şi lucrurile vor începe, încet-încet, să se schimbe.
  • Tu nu eşti nici contul din bancă, nici hainele, nici bijuteriile sau maşina. Gândeşte-te care este adevărata ta expresie: ce anume faci şi cum faci aceasta. Nu te mai gândi la bani. Banii vin când creezi spaţiu pentru ca ei să se mişte. Umpluturile de tipul “nu am destul” îţi blochează spaţiul interior şi nu mai lasă loc pentru curgere. Însă abundenţa va apărea cu siguranţă dacă îţi păstrezi blândeţea, inspiraţia şi lumina personală.
  • Toate acestea merg mână în mână cu un simţ intensificat al prezenţei, conectării şi cu o existenţă “cu picioarele pe pământ”. Acum este momentul pentru a trăi în prezent. Unul dintre momentele determinante în viaţa ta. Ieşi afară, într-un parc sau o pădure, la mare sau pe o potecă de munte. Fii acolo secundă de secundă, remarcând tot ce se află în jurul tău şi petrecând suficient timp acolo ca să simţi că eşti acasă.
Eclipsa de Soare din 29 aprilie 
Păstrează-ţi obiectivele în fruntea listei. Visează la ele. Aliniază-le la cine eşti tu cu adevărat. Drumul ar putea avea multe cotituri, nu e niciodată o linie dreaptă, dar te duce unde vrei, dacă ştii încotro te îndrepţi.
În fine, dar nu în cele din urmă, păstrează-ţi deschiderea. Desprinde-te de nevoia de control. Nu controlezi absolut nimic, în afară de tine şi, stăpânindu-te pe tine, stăpâneşti şi ceea ce este în jurul tău. Totul răspunde viu la gândurile, sentimentele şi proiecţiile tale: asigură-te că le ai pe cele bune, ca să obţii tot ce e mai bun pentru tine.
Dacă ţi-e greu, lasă un comentariu aici. Există tehnici şi instrumente pentru orice, importantă este intenţia de a te alinia la toate aceste comportamente. Succes şi … schimbare lină şi profundă. :)

 http://www.catchy.ro/29-aprilie-prima-zi-din-restul-vietii-tale/58422

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu