sâmbătă, 3 mai 2014

Mai important decât atât e faptul că nu e nevoie să ieși din casă, nu e nevoie să cheltuiești nimic și nici să aștepți ca altcineva să te țină de mână. Busola interioară este cu tine oriunde ai merge și singura persoană de care ai nevoie ești tu.
În momentul în care te simți bine în pielea ta și ești tu cu adevărat, atunci te îndrepți către ceea ce te-ai născut să fii. Meriți să fii mai mult decât ai fost ieri. Poate „a fi tu este un clișeu”, dar ascultând ceea ce-ți spun alții ți se modifică percepția asupra a ceea ce crezi că ești și poți.

P.S. O serie de completări pentru a folosi acest material la capacitatea lui maximă: - ține minte că nu ești singura persoană din lume care trece prin așa ceva, indiferent ce obstacole sau dorințe ai; comunitatea Ieși din Ceață este aici pentru tine; - încetează să-ți mai faci griji inutile, nu există răspunsuri corecte sau greșite, ci doar răspunsuri pentru momentul de față; - ai răbdare cu tine; nu e nevoie să iei o decizie radicală în acest moment; sunt șanse mari să iei cele mai bune decizii când mintea ta este relaxată; - e posibil să simți nevoia să plângi uneori; nu e nimic în neregulă cu asta, dă-i voie părții umane din tine să iasă la suprafață; - nu uita, cele mai bune răspunsuri apar de acolo de unde te aștepți mai puțin; dă-ți voie să explorezi în continuare și să nu te blochezi în propriile preconcepții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu