luni, 7 iulie 2014

De fiecare data cand anulati un gand de frica, cu IUBIRE, de fiecare data cand va extindeti perspectiva, de fiecare data cand va aduceti aminte ca TOTUL ESTE PERFECT SI BINE, ati invins. Ramaneti ca o coloana de IUBIRE, invocati IUBIREA, inspirati si expirati IUBIRE. Asta e tot. Atunci cand faceti acest lucru, cu intentia de a raspandi IUBIREA, mariti curgerea de particule adamantine, care sunt controlate doar de IUBIRE. La fel ca ionii negativi, aceste particule sacre elibereaza presiunea enorma de pe Pamant si din omenire, micsorand tensiunea si linistind incordarea. Nu ne putem imagina o cale mai buna de a va schimba viata si lumea.

În ziua în care povara atârna greu pe umerii tai si te împiedici, fie ca lutul sa danseze pentru a-ti pastra echilibrul. Si când ochii tai îngheata în spatele geamului sur si fantoma pierderii patrunde în tine, fie ca un cârd de culori, indigo, rosu, verde si azuriu, sa apara pentru a trezi în tine o lunca a bucuriei. Atunci când pânza se desira în barca gândurilor, iar o pata de ocean se înnegreste sub tine, fie ca deasupra apei sa apara poteca de lumina aurie a lunii pentru a te aduce acasa cu bine. Fie ca pamântul sa te ocroteasca, fie ca limpezimea luminii sa fie si a ta, fie ca fluiditatea oceanului sa o regasesti si în tine, fie ca protectia stramosilor sa se coboare asupra ta. Si fie ca un vânt încet sa mâne aceste cuvinte de iubire în jurul tau, ca o mantie invizibila ce-ti va ocroti viata.

Iubeste-l pe acela ce nu te intelege. Mangaie-l pe acela ce te raneste. Respecta-l pe cel nerespectuos. Lumineaza-l pe cel ce traieste in intuneric. Daruieste celui egoist. Ofera-i pace celui ce traieste in razboi. Nu lasa niciodata ca temerile sau comportamentele celorlalti fata de tine sa-ti influenteze comportamentul tau fata de ei. Fii un model de lumina si de bunatate pentru ceilalti! Nu lasa niciodata durerile trecutului sa te indeparteze de oamenii dragi sufletului tau. Elibereaza trecutul si bucura-te de un prezent luminos cu toti cei dragi tie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu