joi, 9 octombrie 2014

Pe masura ce omul progreseaza in procesul de eliberare fata de iluzii, tot ceea ce este fals, minciuna sau sistem de credinta distorsionat, apare la suprafata constiintei pentru a fi eliberat. Astfel, aparent paradoxal, desi o noua Lumina straluceste in interior, viata poate parea si mai provocatoare decat inainte.

Omul realizeaza ca a trait in stransoarea sistemelor de credinta limitative si a emotiilor negative mult mai mult decat ar fi crezut initial. Descoperirea faptului ca sufletul a fost incarnat de-a lungul a milioane de ani a fost suprapusa de revelatia multor vieti petrecute in densitate, intuneric si chiar disperare. Probabil ca a fost persecutat pentru ca a spus adevarul si a trait intr-o anumita credinta, posibil sa isi fi pierdut in imprejurari traumatice familia si pe cei apropiati. Sau si mai apasator, poate si-a amintit cum in anumite vieti a fost de partea "intunericului" jucand roluri de opresor, asupritor, manipulator..

Atunci omul realizeaza puterea Iertarii si modul cum iertarea elibereaza karma si propulseaza sufletul pe calea spirituala cu viteza Luminii. Imbratiseaza de asemenea si sora geamana a Iertarii, Gratitudinea si are revelatia celei mai rapide cai de evolutie: acceptarea totala si iubirea neconditionata a ceea ce este, asa cum este, precum si a multumi pentru faptul ca este viu in acest moment etern.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu