sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Ca femeie timida pot sa spun ca scoala si gradinita nu mi-au sters acesta trasatura. Cred ca e un mit ca devii mai putin timid in colectivitate. Ceea ce ne face să devenim mai putin timizi este faptul ca incepem sa cunoastem acea colectivitate, sa ne identifice cu ea, plus increderea ca ceea ce faci si spui are valoare. Uneori o ascundem adanc in noi, de teama de a nu fi respinsi.
Timiditatea isi are frumusetea, puritatea, fragilitatea si misterul ei. Inca port acest mister in mine si nu imi este teama sa-l manifest. Recunosc de multe ori mi-a fost greu a accepta, insa mi-am dat seama ca facand parte din mine insami, mi-a fost mai usor sa ma depasesc, sa ma reconectez la cine sunt, dincolo de a fi timida, fragila, neincrezatoare. Toate acestea m-au construit, mi-au redat in mine acceptarea de a fi insami, de a renaste, de a crede in idealurile interioare.  
Nu-mi este teama a face ordine în mine, de fiecare data cand este nevoie; este un proces de curatare, de elevare a fiintei si de maturizare interioara.

Cred ca dincolo de ceea ce manifestam in colectivitate, la un loc de munca, in familie, in relatii, in tot ceea ce este viata insasi, acolo, in tine, in fiecare femeie, barbat, este aceasta timiditate a puritatii de copil.
Poate ai ascuns-o adanc in tine, sa nu ii mai dai voie sa iasa la iveala. Insa, femeie minunata, barbat minunat,
nu uita ca tot ceea ce Divinul ti-a daruit sunt pasi stelari catre intalnirea cu tine.

Nu mai amana! lasa ceea ce ai inchis sa se deschida, sa curga si sa reinvie in Tine.
Primeste tot ceea ce inca nu ai acceptat in tine cu bratele deschise, imbratiseaza-te si inchina-te trupului tau.
Atinge in tine binecuvantarea de a fi femeie sau barbat, bucura-te, inalta cantari de slava si bucurie pentru ce esti Aici si Acum.
Accepta-ti trecutul, accepta-ti caderile, tristetile si tot ceea ce ai constientizat pana acum. Incepe un drum al luminii tale interioare, al crezului inimii tale, dincolo de ceea ce scriu altii, ce fac altii, ce spera altii.
Crezul tau in acest Univers este unic. Unicitatea ta are valori, pe care doar Dumnezeu le stie. El le-a sadit in tine, in mine, in noi toti. Doar ne asteapta sa iertam, sa alegem sa fim mai buni, mai increzatori in ceea ce suntem.
Respira si traieste in tine. Continua-ti calatoria atemporala si imbratiseaza stelele, apusul, rasaritul, tot ceea ce Dumnezeu a creat.
Nu uita sa iubesti Tot ceea ce Universul iti daruieste. Uneori nu este usor, este nevoie de o slefuire interioara, de o intelegere profunda si datatoare de viata.
Viata ta este o sarbatoare. Sarbatoreste Divinul din tine, din ceilalti!
Fii si crede in Tine, calator Iubitor de Frumos, Adevar si Lumina Paradisiaca!
Ramai cu bine si un drum presarat de autenticitatea inimii tale.
nseamna sa-ti descoperi Spiritul si sa-l lasi sa te calauzeasca prin viata. - See more at: http://taniatita.info/2013/07/01/autenticitatea-trairea-din-spatiul-sacru-al-iubirii/#sthash.AW9k9Qum.dpuf


nseamna sa-ti descoperi Spiritul si sa-l lasi sa te calauzeasca prin viata. - See more at: http://taniatita.info/2013/07/01/autenticitatea-trairea-din-spatiul-sacru-al-iubirii/#sthash.AW9k9Qum.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu