joi, 15 mai 2014

Avem uneori impresia că suntem nisip în bătaia vântului

Asumarea păcii interioare este o mare responsabilitate. Asta ar însemna că ne asumăm faptul că totul este consecinţa gândurilor noastre, că nimic din ceea ce suntem şi ni se întâmplă nu începe în altă parte decât în mintea noastră, să ne simţim puternici şi să avem grijă ce facem cu puterea noastră, să simţim că avem tot ce trebuie pentru a face ce vrem şi tot ceea ce vrem pentru a face ce trebuie, să simţim că viaţa este un dar pentru care nu putem mulţimi altfel de cât bucurându-ne de el din plin, anulând conştient toate programele de distrugere în masă a propriului suflet pe care le generăm în fiecare zi. Anularea se face simplu: cu un “Doamne ajută” şi un “Multumescu-Ţi Doamne pentru tot ceea ce mă înveţi dându-mi şi luându-mi”, cu un atotputernic “Facă-se Doamne voia TA”, văzând în fiecare om, faţa divinităţii şi puterea ei de a lucra în lume!

Dacă vă mai spune cineva… dacă vă mai spuneţi voi … că sunteţi doar nişte fire de nisip fără putere…să nu credeţi! Fiecare este un  UNIVERS care tinde catre acel Unu Atotcuprinzator, un Univers care are toata puterea in Cerul din care vine si pe pamantul pe care calca!
Fie ca aceste cuvinte sa va faca pieptul sa explodeze de lumina si sa va infloreasca inima, sa va opreasca mintea si sa va hraneasca sufletul!
 Amin! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu