luni, 2 iunie 2014

Pentru fiecare clipa de tristete mereu gasesti un motiv, insa mai greu e sa gasesti un motiv pentru fiecare clipa de fericire!

Atunci cand gasesti acel om, doar atunci ai sa intelegi de ce il iubesti fara nici o prejudecata, fara sa te gandesti daca e bine sau e rau, daca primesti ceva in schimb sau nu, daca merita sa te chinui sau nu, daca toate vorbele tale isi au rostul sau nu. Il iubesti fara sa stii de unde a inceput sau unde o sa se sfarseasca. Il iubesti fara sa stii de ce, cum sau unde si sincer, nici nu te intereseaza pentru ca intr-un final asta inseamna dragostea: a da tot ce e mai bun din tine celui pe care il iubesti fara sa te gandesti si fara sa ceri ceva in schimb! Stiu, cu totii ne dorim acea liniste sufleteasca, insa ea nu vine din faptul ca am luat o decizie. Acea liniste vine in momentul in care reusim sa acceptam ceea ce ne aduce acea decizie!
Nimic nu e imposibil atunci cand crezi exact ce simti si nu ceea ce vezi! Mereu cand ai sa privesti cu adevarat in ochii unui om, cand cauti in ochii lui sa vezi ceea ce simte el si nu ceea ce vrei tu sa vezi, ai sa gasesti acea stare de spirit pentru ca ochii sunt poarta sufletului. Si chiar daca uneori poarta cu ei o poveste mai grea de viata nu ar trebuii sa te sperie, din contra: ar trebuii sa te invete sa-i iubesti! Asa se face ca doi oameni aparent fara nici o legatura  reusesc sa-si inteleaga povestea scrisa in sufletele lor. Asa se face ca doi oameni care nu au nimic in comun invatata sa se iubeasca, sa se respecte si sa-si traiasca acea iubire pana la capat! Aceasta e magia dragostei: uneste ceea ce orice altcineva sau orice altceva nu poate lega pe viata!Poate ca exista ceva ce iti este frica sa rostesti sau cineva pe care il iubesti sau undeva unde iti doresti sa mergi. Stiu, o sa te doara. Da, o sa te doara pentru ca iti pasa si atata timp cat inca exista acea frica in tine inseamna ca mai ai ceva de pierdut. Poate un cuvant, poate un om sau poate chiar un loc drag…! Oamenii nu plang pentru ca sunt prea slabi. Ei plang pentru ca au fost puternici prea mult timp. Uneori uitam cum e sa ne trezim inconjurati de bratele acelui om care ne aduce mereu zambetul pe buze. Uitam si cum e ca cineva sa ne sarute si sa ne sopteasca acele cuvinte minunate. Iar atunci cand incepem sa redescoperim toate acestea ne speriem. Mereu in graba, mereu pe fuga, uitam ca cel mai important lucru e sa ne iubim pe noi. Invata sa traiesti singur! Invata sa supravietuiesti valului. Invata sa simti ploaia nu doar sa te uzi! Invata sa accepti ceea ce iti aduce acea decizie si nu doar faptul ca trebuie sa iei o decizie! Acum esti liber! Zboara! Acum e timpul tau!
http://dannecsa.wordpress.com/tag/dragoste/page/2/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu