luni, 2 iunie 2014

SPLENDOAREA TATALUI

Cum ar fi să simţi din plin prezenţa Lui Dumnezeu? Cum ar fi să nu mai simţi doar frânturi din Dumnezeu?  Învaţă să-L laşi pe Dumnezeu să te copleşească cu prezenţa Lui, învaţa să te desprinzi din normalitatea de fiecarezi.Dacă vei citi în biblie, tot ceea ceea ce a făcut Dumnezeu a depăşit logica umană, normalitatea în care noi ne mişcăm.
Dumnezeu vrea să aducă în viaţa ta splendoarea Lui, vrea să te facă să constietizezi aceea relaţie dintre Tată şi fiu la o altă dimensiune.
De atâtea ori ne luptăm să respectăm nişte reguli umane, în loc să ne luptăm să avem inima Tatălui. Păcatul acestei lumi a fost plătit cu dragoste, iar Tata nu vrea alceva înapoi decât …dragostea ta.
În fiecare zi suntem înconjuraţi de atâtea învăţături care ne spun cum ar trebuii să fim în prezenţa Domnului, cum ar trebuii să ne închinăm, dar adevărul este că niciodată un fiu, nu are nevoie să i se spună cum să-şi iubească Tatăl, pentru că această iubire izvorăşte din inima lui.
Există o vreme în care Dumnezeu ridică o generaţie de tineri şi oameni maturi,o generaţie pe care El o pregăteşte, o generaţie în care splendoarea Tatălui şi mesajul Lui plin de dragoste pentru omenire este tot ceea ce va conta pentru ei.
Nu te mai mulţumii cu frânturi din Dumnezeu, dincolo de zidurile puse de oameni se află adevărata ta moştenire,doar îndrăzneşte să dărâmi zidul, indiferent dacă toţi ceilalţi stau lângă zid încercând să te oprească cu ideile lor frumoase,nu te oprii, se merită să plăteşti orice preţ, pentru că  dincolo de zid, se afla splendoarea Lui. Îndrăzneşte, nu te mai opri! Tata vrea să te folosească, vrea să te copleşească!
Una din melodiile mele preferate este:
O, Doamne eşti frumos,şi când mă uit în ochii Tăi, eu văd iubirea Ta!
El este atât de frumos, plin de iubire cu care vrea să te copleşească, învaţa doar să te laşi în braţele Lui, nu mai opune rezistenţă, plângi de bucurie în prrezenţa Lui, nu mai lasă nici un lucru din această lume să fie mai frumos ca El. Aruncă-te ca un fiu în braţele Lui.
Tata, te aşteaptă chiar şi pe tine care poate ai fugit din braţele Lui,te poţi întoarce, Tata e acolo cu lacrimi în ochi, spunadu-ţi: Te iubesc, copilul Meu, bine ai venit acasă!
De astăzi, fă o alegere, ca nimic şi nimeni să nu mai pună ziduri înaintea ta, ca nimeni şi nimic să nu intervină în relaţia ta cu Tatăl.
Fi liber înaintea Tatălui, Isus a venit să te facă liber, liber în a iubii ca Tatăl, liber în închinare înaintea Lui, liber de a strălucii în această lume lumina Lui.
http://neclintit.com/2012/09/10/splendoarea-tatalui/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu