joi, 17 iulie 2014

De fiecare dată când ești trist și simți că nu-ți poți găsi liniștea, cheamă-l în gând pe Dumnezeu. Spune-i Lui povara ta, împărtășește-i Lui teama ta și lasă-te cuprins de iubirea Lui.
De fiecare dată când în sufletul tău se dă bătălia vieții, cere-i Lui ajutorul, cheamă-l pentru a te întări și lasă-te ajutat. El va fi acolo în clipa în care îi vei striga numele. Să nu te îndoiești niciodată de acest lucru.
De fiecare dată când te vei simți copleșit de cele ce se întâmplă în jurul tău și vei realiza că nu ai nici o putere asupra celor care vor veni, șoptește-i numele și permite-i să-ți întărească spiritul.
Nu mai gândi că ești singur, nu îți mai arăta grijile, nu îți mai masca temerile , este normal să te simți așa întrucât trupurile noastre sunt slabe și neputincioase în fața vieții și a viitorului. Dar nu și spiritele noastre. Ele se hrănesc din iubirea noastră față de Dumnezeu, față de oameni, față de viață și față de noi.

Nu te teme să iubești căci Dumnezeu este iubire. Ia viața așa cum vine, pas cu pas, secundă cu secundă și lasă-l pe El să lucreze pentru tine.
Poate nu că nu știi care sunt planurile lui Dumnezeu cu tine, dar ai încredere în El, în dragostea pe care ți-o poartă, în viața pe care El ți-a pregătit-o. Fă un salt în neant și zboară sub privirea Lui.
Teama este o captivitate al cărui preț este prea mare pentru a fi plătit cu bună știință.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu