vineri, 18 aprilie 2014

Despre Inviere si iubire

Ce iei cu tine cand pleci din aceasta viata?
Corpul?- Nu.
Relatiile? – Intr-un fel. Nu asa cum par, ci asa cum sunt cu adevarat.
Cunoasterea? – Nu continutul, dar da: concluziile; nu ceea ce stii ci ceea ce ai interiorizat.
Sufletul? – Da. Pana cand te identifici eu el (adica pana la Iluminare)
Spiritul/esenta ta divina? – S-ar putea ca de fapt el sa fie cel care te ia de aici, cand forma, sau cine/ce esti tu nu mai este utila in acest plan.
Poate ca spiritul, atunci cand murim fizic, dizolva particulele pentru a le agrega apoi intr-o alta forma, iar cand murim sufleteste dizolva ego-ul pentru a agrega apoi elementele intr-un alt tu.
angels-gloryAmintirea insa a trecerii tale ramane eterna. Intr-o baza de date imensa, aceasta biblioteca – Dumnezeu, suntem cu toti, si in ea fiecare fir de par ne este numarat, fiecare gand, intentie si fapta memorata. De cand am aparut si pana in prezent tot ce am fost, suntem si devenim, este tinut minte. Precum un parinte care isi iubeste copilul si doreste sa pastreze vie in inima lui amintirea primului zambet, primului pas, primului cuvant la fel si Tatal Ceresc si Mama Pamant tin minte tot ce am facut, facem si vom face. Nu pentru a ne pedepsi, sau trage la raspundere ci pentru ca Suntem Copii lor. Dumnezeu/Tata/Mama/Sursa ne-a creat cu iubire, din iubire si suntem iubiti neconditionat in fiecare clipa.

Fields_of_BeautyIar Dumnezeu a iubit atat de mult oamenii incat a dat pe Fiul Sau pentru ca sa ne reaminteasca ca pacatele noastre au fost iertate. De fapt, primind iertarea in inima, sa ne eliberam de frici, angoase si tristete, si sa primim constienta Darului Vietii. La fel cum Iisus a inviat si noi, prin eliberarea de suferinte, ne nastem din nou. Iar singurul pacat a fost si este doar Ignoranta. Hristos este iubire neconditionata. Nu poti sa iubesti neconditionat si sa judeci. Iisus a spus “EU sunt Calea, Adevarul si Viata”. Dar el nu se referea la eu=Iisus=corpul fizic, ci la esenta Sa Hristica, de Iubire. Cand lasi la o parte orice judecata si critica despre altii, despre tine, despre Dumnezeu, faci loc Hristului din tine, iubirea din tine sa iti binecuvanteze corpul, mintea si sufletul. Atunci fiecare vorba, fapta si rezultat poarta energia iubirii …si tu si eu si toti suntem atunci Mantuiti. 
Mantuiti de ignoranta si constienti de Iubirea care creeaza Universuri si te-a creat pe tine, pe mine si tot ceea ce este intr-o splendida si neasemuita frumusete si perfectiune.
Fie ca Sarbatorile Pascale sa iti reaminteasca si sa infloreasca in tine Adevarul. Sa fii Calea si Viata care le arata directia si le lumineaza drumul cu iubire, blandete si candoare tuturor celor care se uita in ochii tai. 

http://andreafilip.com/despre-inviere-si-iubire/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu