vineri, 27 iunie 2014

„ Credeți în iubire și în puterea acesteia de a schimba vieți. 
Credeți în voi și în forța interioară care vă ghidează pașii în viață. Credeți în inocență, în adevăr, în lucrurile făcute complet, în bunătate. 
Credeți în fiecare vis și faceți tot ce vă stă în putință pentru a-l duce la îndeplinire. 
Credeți în maturitatea și înțelepciunea fiecare vârste și împingeți-vă dincolo de limitele auto impuse.
Credeți în a doua șansă așa cum credeți în ziua de mâine și nu vă despărțiți de persoanele dragi fără un cuvânt bun.
Credeți în gesturile mărunte izvorâte din inimă și în puterea omului de a se schimba în ceva mai bun.
Credeți în miracole, în lucrurile pozitive, în visuri și în Dumnezeu mai mult decât oricând, fiindcă doar acestea ne dau puterea de a continua zi de zi să fim mai buni, mai răbdători, mai generoși, mai oameni.
Credeți în faptul că timpul vindecă răni și ușurează minți încărcate de gânduri negative. Și credeți că puteți face orice doriți atâta timp cât aveți ajutor divin și aveți suficientă iubire și încredere pentru a-i permite să lucreze în beneficiul vostru.
Credeți în ziua de astăzi și în tot ceea ce ea poate să vă ofere și nu vă fie teamă nici o secundă de necunoscut.
Credeți în faptele care vorbesc în locul vostru, la gândurile care vă hrănesc spiritul și mintea, la zâmbetele care vă luminează sufletele și ziua și căutați să fiți fericiți cu ceea ce aveți. ”


Îndepărtează-te :

- de lucruri și de oameni care îți vor absoarbe energia pozitivă
- de emoții și sentimente distructive
- de iluzii care niciodată nu vor fi vise
- de gânduri care te vor îndepărta de frumos
- de cuvinte care vor jigni
- de amintiri care îți vor trezi trăiri neplăcute
- de ochi reci și pustii care nu te vor vedea așa cum ești în realitate
- de suflete care te vor chinui, tulbura, folosi și arunca fără nici o remușcare
- de inimi reci și pline de amărăciune care nu vor face decât să trezească în interiorul tău suspiciuni și teamă
- de ploaia pe care nu o simți, de lacrimile care te ating, de trecutul care te ajunge
- de propriile-ți temeri și neliniști, care nu fac altceva decât să te tragă înapoi
- de răutate, pizmă, înșelăciune și minciuni, pentru ca acestea să nu te poată atinge
- de cei de la care nu ai ce învăța, de cei care nu cunosc adevărul, de cei care nu sunt interesați decât de bogăția pământeană
- de tristețe și melancolie, de singurătate și negativism, de lumea incoloră și inodoră care te înconjoară

Fugi departe și lasă-le undeva în urma ta, fără remușcări sau păreri de rău, fiindcă ele nu sunt decât paraziți care se hrănesc cu fericire. Îndreaptă-ți inima și pașii către oamenii care merită sentimentele și gândurile tale frumoase, deschide larg ochii și cuprinde cu sufletul întreg miracolul din jurul tău, întinde-ți brațele către orizontul senin , colorat în nuanțe magice de albastru cristalin și eliberează-ți inima de povara temerilor și a regretelor.



Esențial în viață este să fii cu capul pe umeri. Orice ai face, oriunde te-ai afla este necesar să ai în minte un scop precis și o gândire pozitivă. Și niciodată să nu abandonezi sau să cedezi din pricina temerilor. Uneori, uităm că suntem puternici și că nu există limită peste care să nu trecem. Alteori, uităm să fim umili și depășim astfel barierele socio-umane. Momentul prezent este cel care contează, orice s-ar spune, dar și trecutul are importanța lui în maturizarea noastră. Experiențele au rolul lor în definirea noastră ca oameni, ne marchează, ne schimbă , ne transformă total sau parțial. Alegerile sunt cele care ne reprezintă. Greșelile sunt cele care fac diferența. Teama nu ar trebui să fie prezentă în acțiunile noastre. Visele sunt cele care contează, cele care te fac să te înalți, să crești, să te dezvolți. Iubirea și aprecierea dau culoare universului în care trăim. Respectul, bunăvoința, calitatea gândurilor și sentimentelor, sensibilitatea și măreția fac diferența între semeni. Greutățile prin care trecem, crizele pe care le traversăm, obstacolele pe care le depășim ne întăresc și ne fac mai puternici decât credem. Nu permite problemelor sau gândurilor negative să te afecteze. Treci testul timpului cu fruntea sus, cu fața zâmbitoare, cu inima ușoară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu