vineri, 27 iunie 2014



Nu există un anumit timp pentru a începe să faci anumite lucruri. Să te schimbi. Să renunți la ceva dureros. Să dai start unui nou început. Să iubești. Să fii fericit. Nu există o zi anume pentru astfel de etape. Nu aștepta o zi care nu va venii niciodată. 
Pentru astfel de momente există ziua de AZI. 
O imensă șansă pentru cei care-și doresc mai mult, o minunată oportunitate pentru cei care încă luptă pentru fericirea lor. Nu te minți. Nu ignora posibilitățile pe care le ai.
Nu trece pe lângă ziua de AZI fără a reacționa pozitiv la îndemnul ei. Nu lăsa minutele să se scurgă fără să faci ceva pentru tine și pentru cei dragi. Nu permite frământărilor și neliniștii să-și facă loc între tine, ceea ce gândești și ceea ce faci.
Pune pe primul loc fericirea proprie. Mulțumirea sufletească. Liniștea mentală. Ia în considerare tot ce ți s-a întâmplat până în momentul de față și pune pe hârtie tot ce ai vrea să elimini, ce ai vrea să păstrezi și ce ai vrea să ai.
Pune efort, pasiune și credință în fiecare acțiune pe care o întreprinzi AZI, nu mâine, nu anul viitor, nu într-o altă viață.


Sunt multe momentele în care simțim că nu mai putem , că am obosit, că ar mai ușor să renunțăm, că totul devine din ce în ce mai greu , că soarele nu va mai răsări în viața noastră. Sunt multe clipele în care ne retragem în singurătate, în lacrimi, în gânduri și ne lăsăm copleșiți de durere, dezamăgiri și minciuni. Sunt multe etapele prin care trecem și care ajută la modelarea noastră ca oameni. Uneori, devenim mai puternici, mai ambițioși, mai încrezători, mai dispuși ca niciodată să ne arătăm curajul, dar alteori, toate aceste încercări ne tulbură, ne împiedică și ne fac să nu mai dorim să trăim. Sunt multe astfel de momente și încă și mai multe încercări prin care suntem meniți să trecem în viață. Nu există nici sfaturi și nici rețete perfecte care să te ajute să le eviți. Există doar credința și speranța că va fi mai bine, că vei deveni mai puternic, că te vei transforma într-un luptător curajos și că vei reuși să treci peste aceste încercări și sentimentul că o poți face. Există doar atitudinea și felul în care decizi să depășești obstacolele, există curajul și detașarea în fața lucrurilor care nu depind de tine. Și gândul că orice s-ar întâmpla, oricât de mult ai suferi, oricât de mulți oameni te-ar trăda și te-ar minți, oricâte încercări ți-ar fi destinate, Dumnezeu este cu tine pentru a te călăuzi în direcția corectă. Nu te teme că te-ai putea rătăci, că te-ai putea pierde atâta timp cât mergi în paralel cu Domnul. Fii fără frică și ai credința că El știe ce este bun pentru tine, că el ți-a pregătit ceva deosebit și că te poartă în acea direcție. Ai încredere în iubirea pe care ți-o poartă, șterge-ți lacrimile, nefericirea, temerile și lasă-l să te călăuzească printre necazuri și încercări.


http://anasstassya.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu