sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Totul Este Perfect… Asa Cum Este!

Totul Este Perfect… Asa Cum Este!
  • “Nimic nu e intamplator… Totul se intampla pentru un motiv”.
 De cate ori ati auzit aceasta fraza? Cu siguranta de foarte multe ori…
 Cu totii o folosim foarte des, dar oare chiar o intelegem si o constientizam cu adevarat?
Mie mi-a luat foarte mult sa o inteleg cu adevarat si sa accept ca intr-adevar totul se intampla cu un scop… chiar daca atunci pe moment nu reuseam sa imi dau seama care ar putea fi acel scop. Aveam momente cand ma intrebam de ce mi se intampla tocmai mie cutare lucru si ma simteam nefericita si aveam impresia ca viata e nedreapta. Eram atat de ocupata sa imi “plang de mila” si sa ma simt nedreptatita, incat nu reuseam sa vad lucrurile bune care reieseau din situatiile respective. Caci, niciodata, ceva nu se intampla degeaba, fara un scop…
Imi amintesc de alte ocazii, in care, lucrurile parca “se legau” atat de bine, ca nu imi venea sa cred… Si atunci ma simteam norocoasa si privilegiata… Dar iar nu intelegeam ca s-a intamplat asa, pentru ca asa trebuia sa se intample.
Noi traim cu impresia ca viata ni se intampla, si ca nu avem nici un control asupra ei, ca unii se nasc norocosi, in timp ce altii sunt ocoliti de noroc toata viata. Insa adevarul este ca, toti avem parte de incercari, ca norocul sau “nenorocul” nu ocoleste pe nineni, insa depinde de noi sa vedem mereu partea buna din ele si sa ne dorim mereu sa evoluam si sa ne desavarsim, in drumul nostru prin viata.
Universul este guvernat de niste legi, pe care chiar daca le cunoastem sau nu, chiar daca le constientizam sau nu, ele lucreaza intotdeauna cu cea mai mare precizie.
In momentul in care vom invata si vom intelege aceste legi si vom inceta sa ne mai impotrivim lor, vom vedea cum viata noastra se va schimba in mod spectaculos. Noi, vom deveni mai buni, mai intelepti, mai evoluati.
Nu le-am inventat eu, nici macar nu le-a inventat altcineva, mai intelept ca mine, ci ele au existat dintotdeauna… Insa foarte putini au fost aceea care le-am inteles si le-au constientizat.
Eu vreau acum sa le impart cu tine, caci imi doresc ca si tu sa fii printre cei care le stiu, si care le vor folosi in avantajul lor, si care vor intelege intotdeauna, indiferent de situatie, ca tot ceea ce se intampla, este cel mai bun lucru care se poate intampla in acel moment.
4 LEGI SPIRITUALE DIN VECHIME
  • Prima lege zice: “Persoanele pe care le intalnesti sunt persoanele potrivite”.
Cu alte cuvinte, nimeni nu intra in viata noastra din intamplare; toate persoanele cu care interactionam se afla alaturi de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta sa invatam lectiile de viata care apar si sa continuam drumul personal.
  • A doua lege zice: “Ceea ce ni se intampla este singurul lucru care ni se putea intampla”.
Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce in viata noastra nu ar fi putut sa se intample in alt mod (nici macar detaliul cel mai nesemnificativ)…Nu exista: “daca as fi facut cutare lucru….s-ar fi produs alt cutare lucru….” NU!!!  Toate si fiecare in parte dintre situatiile care se produc sunt perfecte, cu toate ca mintea si egoul nostru nu le accepta …
  • A treia lege zice: “Orice moment in care se incepe este momentul corect”.
Totul incepe in momentul potrivit, nici inainte, nici dupa; cand suntem pregatiti pentru ca ceva nou sa apara in viata noastra, exact atunci apare (incepe);
  • A patra lege zice: “Cand ceva se termina, se termina”.
Daca ceva a luat sfarsit in viata noastra, este pentru propria noastra evolutie, deci cel mai bine este sa inchizi capitolul si sa mergi inainte imbogatit cu acea experienta.
Cred ca nu este intamplator ca citesti aceste randuri acum; acest text ajunge la tine azi pentru ca esti pregatita sa intelegi ca ,,nici un fulg de zapada nu cade niciodata in locul gresit”…
Data viitoare, cand vei intampina o dificultate, gandeste-te ca ai ceva de invatat din ea, si ca, daca esti in acea situatie, este pentru ca a venit timpul sa evoluiezi. Esti binecuvantata ca ai acea oportunitate, chiar daca, poate in acel moment nu simti acel lucru.
Nu uita niciodata aceste legi spirituale… Te vor ajuta mereu in orice situatie din viata.
Cu drag,
Andreea Dumitru!
http://ghidultuturorfemeilor.ro/revistasufletulfemeii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu