marți, 24 iunie 2014

Nu stiu cum si mai ales de ce, dar astazi simt chemarea si intrebarea multor suflete. Astazi simt sa-ti vorbesc despre SITUATIILE dificile pe care le primim de la viata si pe care trebuie sa le depasim.

Dupa saptamani intregi in care si eu m-am intrebat DE CE?, astazi am primit raspunsul, astazi am primit claritatea de a intelege raspunsul si SIMT sa-l impartasesc si cu tine (stii tu mai bine de ce).

Asadar, Dumnezeu ne daruieste aceste situatii dificile, NU pentru ca NU ne iubeste, ci pentru ca NE cunoaste PUTEREA INTERIOARA cu care putem depasi orice. Ne iubeste si ne vrea binele superior - bine despre care am mai vorbit noi intr-o postare si unde iti spuneam ca imbraca haine ponosite si are nuante intunecate.

El stie si vrea sa aflam si noi, de fapt, sa capatam constiinta necesara pentru a intelege cat de multa putere avem in noi, dar de care nu suntem constienti.

Nici o intamplare, oricat de dura, dureroasa si dificila ar fi, NU vrea sa ne doboare, ci vrea sa ne INTAREASCA, vrea sa ne imbogateasca sufleteste si sa scoata in afara puterea pe care o putem folosi oricand, nu doar in momente si situatii tragice.

Orice s-ar intampla, orice situatie ai traversa acum, nu te vrea trist(a) si la pamant, ci vrea sa te ATENTIONEZE, sa te faca atenta la tot ce se intampla in tine, la nivel spiritual. Vrea sa uneasca, nu sa dezbine. In astefel de situatii trebuie sa domneasca IUBIREA si INTELEGEREA reciproca, nicidecum invidia, cearta, nervii, suspiciounea si critica.

Orice situatie dureroasa, urata, care ne DESPARTE sau ne ia ceva anume si ne face sa ne simtim GOI, este cea mai buna ocazie sa te faca PREZENT(A) in propria viata, sa te apropie de famile si de oameni dragi si valorosi.

Orice durere are o binecuvantare, pe care o vei simti imediat dupa ce va trece socul si se va instala ACCEPTAREA a ceea ce este.

Viata te iubeste si nu ti-ar face niciodata rau, cel putin nu rau..asa cum iti tot spune ego-ul tau intotdeauna.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu