duminică, 13 octombrie 2013

Ascultati tot ceea ce va înconjoară, găsiti-va timp pentru orice va doriti, credeti in sentimentele voastre, in intuitile,credintele, pasiunile, frumusetea inimii..credeti in ceea ce sunteti Acum si Aici.

Aveti alaturi de voi fiinte care va aprecciaza si va respecta, va incurajeaza si va sustin, va imbratiseaza si va doresc tot binele din lume.
Cand ii gasiti, tine-ti aproape, sunt valorosi si pretuti vietii voastre.
Cand cei din jur sunt individualisti si prinsi in vietile lor, semn ca acele fiinte, nu sunt intr-u totul alaturi de voi. Primiti de la ei cu picatura hrana spirituala, nu v-o daruiesc cu totul..acceptati-le drumul si mergeti mai departe. Usile Luminii se vor deschide si pentru voi, intr-o daruire si plenitudine totala, nu fractionata.

Cautati fiinte care va hranesc Sufletele, care va multumesc ca existati in vietile lor, care iti trimit un gand, o felicitare, un mesaj, sunt atat de multe modalitati in secolul vitezei, care insa a uitat sa aiba rabdare cu cei dragi, sa le ingrijeasca Sufletul si sa-l pretuiasca.


Ce poate fi mai generos decat sa daruim, in fiecare zi un zambet și un multumesc, acestea nu se termina niciodată si ne ajuta atât de mult! Uneori nu este usor, insa vor trece furtunile si Soarele va fi iar in voi.

Va multumesc pentru ca cititi aceste randuri Aici si Acum!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu