marți, 7 octombrie 2014

Autovindecarea cu ajutorul energiei

Poate ati auzit si pana acum de "channeling" - el se referala descarcarea intuitiva de informatii de la Sursa Zero.

Poate ati auzit si pana acum de "channeling" - el se referala descarcarea intuitiva de informatii de la Sursa Zero.
Unele persoane se pot comporta ca si cand ar fi niste canaleprin care ne sunt transmise informatii de la sursa. Toate informatiile pe care aceste persoane le primesc au forma unor imagini stiintifice complexe dar, pentru a putea fi intelese de toata lumea si a le face mai accesibile, ele trebuiesc mult simplificate din punct de vedere stiintific.


Pentru a intelege vindecarea sau autovindecarea pe cale energetica, nu trebuie sa aveti cunostinte de fizica cuantica. Este suficient sa stiti de unde provine energia si cum functioneaza ea. Trebuie sa intelegi cum se leaga originea universului nostru de starea de sanatate si vindecarea corpului.


Totul in univers este energie, sub forma undelor sau a particulelor. Mai mult decat atat, totul in univers isi are originea intr-o sursa de energie comuna. Cu totii suntem interconectati energetic. Potrivit teoriei Big Bangului, universul a fost creat in urma cu aproximativ 10-15 miliarde de ani, atunci cand o explozie cosmica a azvarlit materia in toate directiile. Deoarece suntem cu totii facuti din aceeasta materie, nu numai ca suntem interconectati energetic, dar noi toti avem acces la cunoasterea universului, o cunoastere intuitiva, sub forma de energie, ceea ce inseamna ca toti putem accesa informatiile necesare pentru vindecare.


Putem reusi sa facem acest lucru prin intermediul intuitiei si intentiilor, accesand informatiile din campurile morfice ale Sursei Zero, care este de fapt "Biblioteca" universului. Energia corpului, traversat de curenti colorati, este exteriorizata sub forma aurei ce poata fi vazuta de unele persoane ce au perceptii fine. Anumite tehnici de vindecare se concentreaza asupra aurei. În zonele sanatoase ale organismului, aura are o anumita forma si anumite culori, ea se misca si se involbureaza dupa un anumit model, aparand organizata si armonioasa. Într-o zona afectata, acest flux este intrerupt. Vindecatorul isi utilizeaza mainile si mintea pentru a netezi si repara blocajele energetice care afecteaza negativ organismul. Blocajele energetice evidentiaza atat afectiunile existente, cat si cele in curs de formare.Cu totii suntem o energie si interconectati unii cu altii, precum si cu energia universala si toti emitem in univers holograma noastra, adica o energie ce contine toate informatiile noastre.


Daca ati vizualiza materia in cea mai mica manifestare a ei, nu ati gasi nicaieri materie solida. Asa cum picatura din ocean este legata de toate celelalte picaturi de apa, asa si energia noastra este legata de oceanul de energie din univers, suntem influentati si influentam energiile celorlalte entitati. Un obiect cuantic influenteaza un obiect geaman corelat, indiferent cat de departe sunt unul de altul. Asta explica modalitatea in care o energie poate influenta o energie din alta parte si, ca urmare, distanta geografica nu constituie un obstacol.


Fotonii, cele mai mici particule de lumina, sunt capabili sa transfere universal informatii. Biofotonii sunt fotonii emisi de orice celula a unui organism viu. Aceste frecvente electromagnetice sunt energie sau modalitati de a descrie energia. În lumea cuantica, definita in termenii celor mai mici particule cu putinta, actiunea de a observa pur si simplu sau de a interactiona cu un obiect cuantic ii modifica acestuia comportamentul.


Fizicienii recunosc faptul ca nu inteleg multe din aspectele legate de lumea cuantica, insa formulele lor matematice confirma teoria cuantica. Ceea ce ii uimeste insa, este faptul ca obiectele cuantice gemene se modifica simultan, indiferent cat de departe se afla unul de altul. Unii numesc aceasta conexiune "entanglement cuantic". Datorita conexiunii universale, gandurile si intentiile noastre pot influenta nelocal evenimentele. Aceasta insusire a nelocalizarii poate explica posibilitatea de a vindeca energetic o persoana, de la distanta. Atunci cand se realizeaza o vindecare la distanta, transferul informatiilor in camp nu este influentat de timp si spatiu. Vindecatorii energetici lucreaza cu aceste proprietati ale energiei. În calitate de vindecatori ai propriei persoane, putem invata sa utilizam aceste proprietati.


Fiecare dintre noi poseda de la natura capacitatea de a vindeca. Cei mai multi dintre noi au nevoie doar de cateva indrumari pentru a-si maximiza constiinta acestui fapt si pentru a-si concentra intentiile in aceasta directie. Conteaza insa foarte mult ca beneficiarul tratamentului energetic sa inteleaga ce se intampla cu energia lui si sa participe la propria lui vindecare. Cei sceptici in aceasta privinta pot crea si consolida paradigme care sa-i impiedice sa inteleaga vreodata evenimentele ce se petrec dincolo de granita celor cinci simturi. În cadrul unui grup de indivizi avand intentii similare, aurele lor se unesc si, fiind conectate la cea mai fundamentala forma de energie, frecventele lor fizice vor fuziona, iar actionand simultan in acelasi sens, vor putea produce vindecarea unui numar mare de oameni in acelasi timp. Atunci cand oamenii participa la propria lor vindecare, apare o modificare de durata. Cand incep sa simta ca pot sa-si influenteze pozitiv propria sanatate fizica, emotionala si spirituala, ei devin mai puternici si mai increzatori.



Dar directionarea energiei inseamna in acelasi timp si un consum de energie. Dupa un astfel de tratament, se impune reechilibrarea energiei corpului prin exercitii fizice, dar si prin consumul unor pahare de apa curata, inainte si dupa tratament.


Multe aspecte ale vindecarii energetice si ale altor discipline alternative au fost considerate misterioase, ascunse in spatele unui val de secrete si ritualuri. În realitate totul este perfect natural, firesc si simplu.


Important este sa fiti convinsi ca aveti capacitatea sa va vindecati singuri. Sursa energiei utilizate intr-un tratament este rezervorul nesfarsit al universului. Ea poate fi atrasa de imaginatia noastra si ghidata de intentiile noastre pozitive de vindecare. Gandurile si intentiile noastre, care sunt tot niste fenomene energetice, nu au limite. Din moment ce gandurile si intentiile noastre sunt tot o energie, imaginati-va ce lume am avea daca am emite cu totii numai ganduri si intentii pozitive! O asemenea lume este posibila daca ne invatam unii pe altii despre infleunta reciproca.


Atunci cand lumea va ajunge la o astfel de intelegere, nu vor mai exista razboaie, crime si rautati, ci numai armonie.
La fel precum celulele organismului nostru vor fi in armonie in acel mediu, vom lucra si noi in armonie. Multi oameni au inceput sa fie constienti de conexiunea reciproca, insa si-au inabusit aceste insusiri din teama de ridicol.


Autodezvoltarea va fi posibila atunci cand fiecare om va transmite celorlalti ganduri de bine si cunoasterea legata de ceea ce se poate realiza.



Cu totii putem contribui la accelerarea procesului de schimbare si de vindecare a acestei lumi.



Atunci cand incepeti sa va explicati experientele traite in calitate de fiinta deopotriva materiala (energie solidificata) si nemateriala (energie ondulatorie), va puteti deschide mintea catre puterea energiei si a intentiei si veti putea astfel sa va explorati capacitatile pe care le aveti cu totii pentru a va influenta starea de sanatate si a va autovindeca. Singurele limite sunt cele pe care singuri vi le-ati fixat in minte.


Prin aplicarea terapiilor energetice, frecventele energiei distructive sunt schimbate intr-unele sanatoase. În realitate, aceste amintiri celulare distructive au produs intreruperea unor campuri electrice din corpul nostru si noi trebuie sa corectam acest flux de energie.



Secretul acestor vindecari este unul singur: orice problema de sanatate este o problema de energie, iar pentru energie exista o singura sursa la care noi toti avem acces.



În prezent, multi oameni de stiinta sunt convinsi ca memoria noastra se afla depozitata in celulele intregului organism, nu numai intr-un anumit loc. Memoria celulara rezoneaza cu frecventele energiei distructive si produce stres in organism. Deci, ce este memoria celulara? Este memoria stocata in celulele noastre. Care celule anume? TOATE celulele. În cazul unei memorii celulare sanatoase, unui om ii poate merge bine chiar si in conditii dezavantajoase. Pe masura ce memoria celulara dispare, dispare si sanatatea lui.


Memoria celulara si convingerile gresite sunt acelasi lucru despre care vorbea Solomon cu peste 3000 de ani in urma. Problemele sufletesti sunt sursa oricarei probleme pe care o aveti in viata - fizica, relationala, succesul sau esecul.


Activarea unor amintiri dureroase va duce la distrugerea ADN-ului, in timp ce activarea amintirilor sanatoase poate insanatosi efectiv ADN-ul. Acest lucru a fost dovedit de Institutul HeartMath. Dr. John Sarno, profesor de medicina de reabilitare clinica la Facultatea de Medicina a Universitatii New York si fizician la Centrul medical al Universitatii New York, sustine ca durerile cronice si diferite alte boli sunt cauzate de supararea si furia reprimate in inconstient.


Noi nu stim ca avem asa ceva pentru ca nu suntem constienti de acest lucru. Aceasta furie si suparare inradacinate in memoria noastra celulara sunt exact cele care s-a constatat ca distrugeau ADN-ul in testele facute la Institutul HeartMath.


În cadrul Institutului UCLA, s-a constatat ca durerile si bolile cronice ale unor copii ar fi putut fi cauzate de anxietatea parintilor, cu alte cuvinte, stresul parintilor crea amintiri celulare distructive, care ajungeau sa se manifeste ca stres la copii. În concluzie, bolile copilariei par a fi provocate de factori de natura psihologica, nu fizica.


De ce oare gandirea pozitiva nu este suficienta pentru vindecarea memoriei celulare distructive?



NU, pentru ca inconstientul nostru detine mecanisme de protectie a acestor amintiri, ceea ce face ca ele sa nu poata fi vindecate.



Cu totii avem amintiri pline de furie, frica, tristete, confuzie, vina, neajutorare, disperare, inutilitate, etc. Cum am putea purta asa ceva in noi fara sa avem de suferit? Pretul platit sunt problemele de sanatate, relationale, profesionale, etc. Cu totii avem nevoie sa vindecam SURSA acestor probleme, nu doar manifestarile lor. Vindecand doar manifestarile, problema se poate intoarce oricand si chiar se poate amplifica, transformandu-se in mai multe probleme.
Sursa problemelor de care vreti sa scapati este memoria celulara distructiva. Procesul de reprimare a amintirilor celulare creaza o stare de stres constant care va face in cele din urma ca ceva sa se strice in corpul nostru.


Vindecarea acestor amintiri si nu reprimarea lor, reprezinta conditia dobandirii starii de sanatate.


Cum am putea vindeca aceste energii negative pe care le-am acumulat in celulele noastre si care ne creaza probleme de sanatate si un stres permanent? Doar prin vindecarea amintirilor in sine. Amintirile celulare sunt si ele o forma de energie si pot fi curatate tot prin terapii energetice. Una din metodele de vindecare a acestor amintiri celulare este redata in "Codul vindecarii" ("The healing code") a dr. Alexander Loyd - poti gasi asta in cartea cu acelasi nume, dar si pe site-ul original http://thehealingcodes.com/


Codul vindecarii descoperit de dr. Alexander Loyd a dat rezultate in toate cazurile supuse studiului. Acest cod contine si o rugaciune. Rugaciunea este una dintre cele mai studiate practici in medicina, dovedindu-se ca ea are efect de vindecare, chiar daca nu se roaga oamenii ei insisi ci pun pe altii sa o faca pentru ei. Codul vindecarii este doar un instrument, el fiind precedat de rugaciune astfel incat sa fie stabilita legatura cu divinitatea si energia universala, apriori. Este foarte importanta relatia fiecaruia cu Dumnezeu, cel care lucreaza direct cu energia cuantica. Deci va sfatuim ca rugaciunea sa fie primul si cel mai important pas al acestei metode, urmata apoi de codul vindecarii ca parte a acestui program de terapie.


Doctorul Alexander Loyd a descoperit ca intr-adevar exista un cod al vindecarii valabil pentru oricine, inca din anul 2001. El consta din patru centri ai corpului prin care se poate introduce energie vindecatoare cu ajutorul degetelor noastre. Acesti centri trebuie "iluminati" cu energie intr-o anumita ordine. Degetele pot fi tinute relaxate, drepte sau incovoiate, dupa cum va este mai comod, important fiind ca ele sa tinteasca centrul de vindecare. Varfurile degetelor trebuie sa fie la distanta de 5-7.5 cm de zona respectiva, fiind demonstrat faptul ca la distanta fata de corp, aceasta inducere a energiei este mult mai eficienta decat daca am atinge corpul cu degetele sau ar fi tinute mult mai aproape, asa cum nici bujia de la masina nu atinge partea metalica a motorului pentru a functiona bine. Degetele vor crea un camp energetic pozitiv/negativ, exact asa cum are corpul nevoie pentru a se vindeca. Distanta de 5-7.5 cm dintre degete si corp permite crearea polaritatii necesare producerii unei puteri mai mari.



CEI PATRU CENTRI DE VINDECARE



Radacina nasului (mai exact intre radacina nasului si mijlocul distantei dintre sprancene)

Marul lui Adam (exact deasupra marului lui Adam)

Maxilarele (la baza dinspre ureche a osului mandibular, de ambele parti ale capului)

Tamplele (1.25 cm deasupra tamplei si 1.25 cm de la tampla spre spatele capului, de ambele parti ale capului).



Fiecaruia din cei patru centri, cu exceptia marului lui Adam, ii corespunde o pozitie normala a miinilor si o pozitie de sprijin. Daca miinile se deplaseaza de la centru (pe durata terapiei), vindecarea tot se va produce, pentru ca intentia de vindecare e mai importanta decat perfectiunea tinerii mainilor. Daca va dor coatele in pozitia de sprijin, puneti o perna sub ele.


Lucrati cu codul intr-un loc linistit, unde sunteti singuri si va puteti relaxa, fara intreruperi si distragerea atentiei.


Evaluati-va amintirile si incepeti cu amintirea care va produce un disconfort maxim. Începeti sa lucrati cu aceasta amintire:



Evaluati amintirea pe o scara de la 0 la 10, 10 fiind cel mai dureros.

Identificati-va sentimentele si/sau convingerile nesanatoase legate de aceasta problema.

Puneti-va in functiune detectorul de amintiri: identificati si alte amintiri sau situatii in care v-ati simtit la fel de rau, chiar daca din alte cauze sau in alte circumstante. Cautati senzatiile identice, nu situatiile identice.

Daca ati mai depistat o amintire care va face sa va simtititi la fel de rau sau si mai rau, concetrati-va mai intai pe amintirea cea mai veche.

Evaluati acea amintire veche pe o scara de la 0 la 10. Ar putea exista si altele. Cautati in continuare amintirea cea mai puternica si mai veche si lucrati cu ea mai intai. Ce va deranjeaza in prezent poate fi ceva creat de o amintire veche nevindecata. Cand vindecati o amintire veche si puternica, toate amintirile legate de esenta ei se vor vindeca in acelasi timp.

Rostiti rugaciunea de vindecare, introducand toate amintirile descoperite (ex. "amintirea mea de la 3 ani cand m-a muscat cainele, problema mea cu frica de serpi, operatia mea de apendicita, operatia mea la amigdale, si altele care mi-au creat aceeasi senzatie de frica si stare de rau). RUGĂCIUNE: Ma rog ca toate imaginile negative, convingerile nesanatoase, amintirile celulare distructive, stiute si nestiute, si toate problemele fizice legate de .... (problema sau necazurile mele), sa fie identificate, scoase la iveala si vindecate, ca sa ma umplu de lumina, viata si iubirea de Dumezeu. Ma rog si ca eficienta acestei vindecari sa fie sporita de 100 de ori sau mai mult". (Aceasta ii va spune organismului sa faca o prioritate din vindecare).

Începeti sa faceti codul vindecarii, mentinand degetele in fiecare pozitie, aprocimativ 30 de secunde, repetand o declaratie de concentrare asupra adevarului care se adreseaza problemei pe care o aveti si contracareaza orice convingere nesanatoasa legata de ea. Cand lucrati cu codul vindecarii concentrati-va asupra partii pozitive, nu negative a problemei.

Faceti secventa codului vindecarii cel putin 6 minute si asigurati-va ca treceti prin toate cele patru pozitii, in ordine. Daca ati evaluat problema la peste 5 sau 6 pe scara de evaluare de la 0 la 10, puteti prelungi durata codului vindecarii la mai mult de 6 minute.

Cand ati terminat secventa codului, reevaluati-va amintirea. Daca ea a scaazut pe scare de evaluare la 1 sau zero, treceti la urmatoarea amintire.



Daca sunteti intrerupt in timp ce faceti o secventa de cod, reluati mai apoi de unde ati ramas. Daca sunteti intrerupt si a doua oara, reluati toata secventa de la capat.


Dr. Alexander Loyd recomanda repetarea secventei codului vindecarii de 3 ori pe zi. Pentru rezultate mai rapide, se poate face chiar de mai multe ori pe zi.


În orice situatie se poate obtine vindecarea, chiar daca nu il puteti face decat odata pe zi, insa ideal ar fi de 3 sau mai multe ori pe zi pentru rezultate mai rapide. Cheia este consecventa, sa faceti secventa cel putin o data pe zi, zilnic.



APLICAREA CODULUI PENTRU O ALTĂ PERSOANĂ



Se poate face toata secventa de cod pentru o alta persoana, diferenta fiind rugaciunea care va fi de felul urmator:


"Ma rog ca toate imaginile negative, convingerile nesanatoase, amintirile celulare distructive, stiute si nestiute, si toate problemele fizice legate de ... (problema sau necazurile persoanei) sa fie identificate, scoase la iveala si vindecate, pentru ca .... (numele persoanei) sa se umple de lumina, viata si iubirea de Dumnezeu. Ma rog si ca eficienta acestei vindecari sa fie sporita de 100 de ori sau mai mult".


Faceti exercitiile pe voi. Cand ati terminat, rugati-va simplu:
"Trimit integral efectele acestei vindecari catre ... (numele persoanei), cu iubire."


Reactii de disconfort pot apare intr-o proportie de 1:10, ceea ce nu e specific doar utilizarii codului vindecarii. Este un fenomen bine cunoscut in medicina sub numele de reactia Herxheimer. Spunem ca este o reactie de vindecare deoarece este dovada faptului ca va insanatositi, organismul incepe sa se curete, toxinele din organism si emotiile negative cautand o cale de iesire din sistem. Daca apar reactii de disconfort, continuati cu codul vindecarii, dar puneti accent pe usurarea disconfortului reactiei de vindecare.


Pe masura ce vindecarea se produce, nu este ceva neobisnuit ca sa aveti fluctuatii emotionale, fiind zile cand va veti simti excelent, dar si zile cand va veti simti ca inainte de vindecare. Încercati sa nu fiti nerabdatori cu procesul, el va dura atat cat trebuie sa dureze.


Nu uitati ca vindecati decenii de deseuri. Codul vindecarii vindeca sursa spirituala a problemei, care consta intotdeauna in amintiri/imagini celulare distructive si convingeri nesanatoase, nu in simptome fizice, boala sau stare de rau.


Daca sunteti dependent de un viciu, cum ar fi drogurile, fumatul, alcoolul, atunci trebuie sa lucrati in primul rand pentru aceasta necesitate. A continua sa faci ceva gresit, desi stii ca acel lucru e gresit, intra in categoria "actiuni vatamatoare" si inlaturarea lor constituie prima prioritate. Pe masura ce va veti vindeca, alegerea actiunilor sanatoase va deveni din ce in ce mai simpla.

Vindecarea se poate produce chiar si dupa ce nu mai lucram cu codul, la citeva saptamani sau luni dupa. Codul vindecarii lucreaza la nivel de subconstient.

Toate problemele pe care le are o persoana de-a lungul vietii, intra in 12 categorii mari, cu care va trebui sa lucram.

CELE 12 CATEGORII DE PROBLEME SUFLETEŞTI

Imposibilitatea de a ierta
Actiuni vatamatoare
Convingeri gresite
Iubire contra egoism
Bucurie contra tristete/depresie
Liniste contra anxietate/frica
Rabdare contra suparare/frustrare/nerabdare
Bunavointa contra respingere/asprime
Bunatate contra lipsa de bunatate
Încredere contra control
Umilinta contra mandrie nesanatoasa/aroganta/controlul imaginii
Autocontrol contra lipsa controlului.

Toate acestea sunt foarte importante pentru vindecare.

Dar nu uitati: tinta Codului Vindecarii este intotdeauna memoria celulara, convingerile gresite si sentimentele negative.

Pentru a aprofunda mai bine toate aceste lucrui legate de vindecare prin codul dr. Alexander Loyd, va recomand sa cititi cartea "Codul vindecarii - 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes sau relationale", autor Alexander Loyd si Ben Johnson.

Fiti consecventi in aplicare si va veti rezolva o mare parte sau chiar toate probleme care in prezent va apasa si va creaza o stare de stres si disconfort.

Ce pot sa va spun din propria experienta este ca aceasta metoda m-a linistit foarte mult si, odata ce am inceput cu o amintire, ulterior mi-au aparut si alte amintiri, de la sine, de parca ar fi urmat un fir ascuns undeva, amintiri pe care le creadeam demult vindecate si ingropate dar, evident, chiar nu era asa.



http://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu