marți, 7 octombrie 2014

Zece lucruri care trebuiesc retinute


1. Slaveste-l pe Dumnezeu in toate.


2. Traieste in integritate.
Trebuie sa indeplinesti activitati care iti convin, trebuie sa ai puterea sa renunti la anumite lucruri care te imping in jos, care te apasa precum atmosfera. Asculta-ti inima si renunta la munca pe care o faci din interes si nu din placere.


3. Nu exista decat ACUM.
Esti complet si intreg acum, daca te gandesti la viitor admiti ca esti incomplet si ca astepti o minune care nu vine. Prezentul este tot, traieste-l.


4. Tot conflictul este in interiorul mintii tale.
Tu iti proiectezi temerile si egoul asupra lumii si de aceea crezi ca "ei" sunt impotriva ta. Frica te indeamna sa-i urasti pe ceilalti cand de fapt "ei" sunt proiectiile tale, proiectiile unei minti care se teme.


5. Purifica-ti dieta.
Renunta la alimentele care te indoctrineaza, renunta la vicii si poti sa traiesti liber si fericit. Esenta alimentelor pe care le mananci te afecteaza mult timp dupa ce mancarea se digera.


6. Nu da pentru a primi.
Nu astepta ca sa primesti, nu darui ca sa primesti. Daca vei astepta ceva in schimb de fapt tu nu oferi nimic in schimb, retine darul in mintea ta si asteapta sa primesti inainte ca tu sa oferi.


7. Petrece timp de unul singur in natura
Aer proaspat,raze de Soare care te insanatosesc mai repede, lumea copiilor care iti zambesc chiar dca nu-i cunosti, ritmul vietii bate in natura, viata = natura si atunci de ce te inchizi in temnita casei??? Ritmul natural al Pamantului trebuie sa corespunda cu cel al tau.


8. Detaseaza-te de materie.
Materia = ego, ego = idolatrie. Materia este necesara dar nu trebuie sa-o ridicam la nivelul de idoli. Nu te poti elibera cand esti ahtiat de bani si posesiuni. Acestea sunt lucruri inferioare si ne abat de la natura noastra superioara, sinele nostru.


9. Nu judeca.
Cand ii judeci pe ceilalti,te aperi de tine insuti, te indepartezi de tine atunci cand ii ataci si judeci pe ceilalti. Daca te gandesti la un pericol,creezi de fapt un climat care te va pune in pericol sia tunci ce faci??? ii judeci pe ceilati si dai vina pe ei.


10. Traiesti acolo unde ti-e focalizata constiinta.
Fara iubire exista durere, constiinta ta esti tu insuti si efectele locului in care iti este focalizata constiinta. Nu lumea ne cladeste pe noi, ci noi cladim lumea, gandurile noastre ne coloreaza viata.''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu