marți, 21 octombrie 2014

Vrei mai multa usurinta in viata ta? Foloseste acest instrument Access Consciousness






Mantra Access Consciousness este: Totul in Viata vine la mine cu Usurinta, Bucurie si Glorie. Glorie inseamna: expresie, exuberanta si abundenta.
Foloseste aceasta mantra de 10 ori dimineata la trezire si de zece ori seara la culcare si vezi ce se schimba in viata ta. Aceasta nu este o afirmatie. O poti folosi in orice situatie din viata ta: cand esti in trafic, cand esti suparat, cand nu stii ce sa faci si nimic nu functioneaza. La fel cu celelalte instrumente Access Consciousness, o folosesti si vezi ce se intampla, fara a avea o agenda asupra a ceea ce ar trebui sa se intample... cu curiozitate, precum un copil care a primit o noua jucarie si care acum o exploreaza.
Exemple de ce a creat aceasta mantra in viata altora:
Un tata ingrijorat de fiul lui care se droga si care lipsea de acasa a folosit aceasta mantra 2 ore in sir, nestiind ce altceva ar putea face. A doua zi, fiul a venit la el si i-a spus ca are nevoie de ajutor.
O femeie a folosit aceasta mantra in trafic pentru a alunga plictiseala. Drumul, care de obicei era foarte aglomerat la acea ora, de aceasta data a fost foarte lejer.
O sotie furioasa a folosit aceasta mantra de nenumarate ori pana sa ajunga acasa, unde se prevedea o discutie furtunoasa. Sotul a intampinat-o cu cina pregatita si cu un zambet pe buze.
Vrei sa testezi acest instrument si sa vezi ce poate crea in viata ta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu