duminică, 4 aprilie 2010

Rugaciune pentru trezirea spirituala

Astazi, Parinte al Universului, te rugam sa ne deschizi inimile si ochii pentru a ne putea bucura de intreaga ta creatie si pentru a trai intr-o comuniune eterna de iubire cu tine. Ajuta-ne sa te vedem pe tine in tot ceea ce percepem cu ochii, cu urechile, cu inima noastra, cu toate simturile noastre. Ajuta-ne sa percepem prin ochii iubirii, astfel incat sa te descoperim pe tine oriunde ne-am duce si sa te vedem pe tine in intreaga ta creatie. Ajuta-ne sa te vedem pe tine in fiecare celula a corpului nostru, in fiecare emotie a mintii noastre, in fiecare vis, in fiecare floare, in fiecare persoana care ne iese in cale. Tu nu te porti ascunde de noi, caci nu te afli pretutindeni, iar noi suntem una cu tine. Ajuta-ne sa devenim constienti de acest adevar. Ajuta-ne sa devenim constienti de puterea noastra de a crea un vis al raiului in care totul sa devina posibil. Ajuta-ne sa ne folosim de imaginatia noastra pentru a ne controla visul vietii, propria noastra creatie, astfel incat sa traim fara teama, fara manie, fara gelozie, fara invidie. Daruieste-ne o lumina calauzitoare si ingaduie ca ziua de astazi sa fie ziua in care cautarea noastra sa ia sfarsit, in care sa descoperim pentru totdeauna iubirea si fericirea.
Ingaduie ca astazi sa se petreaca ceva extraordinar, care sa ne schimbe pentru totdeauna viata. Ingaduie ca tot ceea ce facem si tot ceea ce spunem sa fie expresia frumusetii din inima noastra, sa izvorasca numai din iubire.
Ajuta-ne sa fim la fel ca tine, sa iubim la fel cum iubesti tu, sa impartasim la fel cum o faci tu, sa cream din viata noastra o capodopera de frumusete si iubire, la fel cum este intreaga ta creatie. Incepand de azi, ajuta-ne sa ne amplificam gradat puterea iubirii astfel incat sa putem crea o capodopera artistica din propria noastra viata. Astazi, Parinte al Universului, iti oferim intreaga noastra recunostinta si iubire pentru faptul ca ne-ai dat viata. Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu