Urmează-ți Pasiunea
Dragi suflete, frați și surori, suntem SAMAGA și venim azi în ajutorul vostru cu o transmisie în care vom vorbi despre PASIUNE.
Probabil mulți dintre voi știți ce este pasiunea, dar oare câți dintre voi știți ce înseamnă pasiunea la nivel de a simți?
Pasiunea este acel sentiment care vine din ghidarea inimii și a spiritului. Unde este pasiune acolo nu există sclavie ci independență. Unde este pasiune acolo nu există neplăcere, doar bucurie intensă din interior care este echivalent cu sentimentul de dăruire. De fapt putem spune că un lucru făcut cu pasiune este făcut cu cea mai mare și incomensurabilă dăruire necondiţionată. Când faceți ceva cu pasiune nu mai există trecut sau viitor, este una și dintre cele mai profunde stări de prezență.
Pasiunea îmbină următoarele aspecte fără vreun blocaj anume:
· Iubirea / bucuria / dăruirea necondiționată
· Detașarea maximă față de apreciere și răsplată
· Simțul inexistent al egoului (există echilibru perfect între spirit și ego)
· Lipsa vreunei așteptări
· Inexistența timpului / stare foarte profundă de prezență (trecutul și viitorul este inexistent)
· Deschidere maximă (orizonturi nelimitate)
· Creativitate nelimitată
· Accesarea resurselor interioare fără vreo îndoială
· Comunicare și sincronicitate cu subconștientul în mod fluent și totodată inconștient
· Inexistența vreunei griji
· Unitate totală (simțul inconștient de a fi UNA cu TOT CEEA CE EXISTĂ)
· Sentimentul că totul este bine așa cum este
· Simțul inconștient al sentimentului de” EU SUNT”, fără vreo îndoială.
Acum că am descris lista magică a aptitudinilor, sentimentelor, și stărilor pe care le accesați fară vreun efort, în general inconștient, întrebarea ar fi cum aflați care este pasiunea voastră și de ce este pasiunea importantă pentru cineva.
Am observat că mulți dintre voi nici măcar nu știți că aveți vreo pasiune. Asta se datorează în general faptului că duceți o viață sedentară din punct de vedere cerebral. Pe scurt preferați să dansați cum fluieră alții în loc să dansați după fluieratul vostru. Dacă duceți o viață” grea” care oricum nu există, dar despre asta o să vorbim într-un alt articol, nu o să observați că ați avea vreo pasiune înafară de a asculta vreo melodie sau a privi TV-ul.
Atenție! privitul la TV sau doar ascultarea unei melodii nu se poate numi pasiune, deoarece nu dezvoltă absolut nimic în interiorul sau exteriorul vostru. Fiindcă nu depuneţi nici un efort, nici o dorință nici un gând. Totul funcționează pe pilot automat. Și mai formidabil este faptul că nici măcar nu vă relaxați, cel puțin nu în cazul TV-ului, fiindcă vă obosesc în mod inconștient radiațiile emise nonstop, subiect pe care nu dorim azi în acest articol să-l dezbatem.
Iar acum să continuăm cu pasiunea, care poate fi orice acțiune ce are la bază creația. Nu vă dezamăgiţi văzând cele scrise în fraza anterioară. Poate nu vă dați seama, dar și faptul că treziți în cineva un sentiment de bucurie se numește creație sau mai explicit spunând:” crearea unei stări” (de bine preferabil). Nu trebuie să fiți neapărat pictori sau cântăreți ca să fiți creatori. Însăși crearea propriei vieți în mod conștient poate fi din pasiune sau pasiune pentru unii. Orice creație care servește binele personal în așa fel încât și ceilalți pot beneficia de creația respectivă în mod benefic, este făcută din pasiune. Cât timp nu există așteptări, griji, etc., ci doar certitudinea că oricum ar fi va fi perfect, tot ce este făcut cu pasiune, nu există să nu fie admirat și apreciat chiar dacă nu acesta este scopul creației respective. În plus pasiunea ar fi indicat să curgă fără să fie forțată. Dacă o creare este forțată deja există un scop care nu servește principiile pasiunii. Acesta deja se numește necesitate forțată ceea ce se întâmplă tot mai des în lumea voastră la ora actuală. Mulți dintre voi lucrați în domenii în care creați de la desene abstracte, grafice sofisticate pentru filme / jocuri, la produse culinare și aparate cu diferite întrebuințări și articole de îmbrăcăminte. Și toate acestea le creți de cele mai multe ori sub presiune. Chiar dacă ați început să lucrați în domeniul respectiv, pentru că erați pasionați de acel domeniu, mulți ați ajuns să lucrați deja de necesitate. Acesta din urmă nu se mai face cu pasiune ci cu obligație și creativitatea începe să vi se limiteze. Dar dacă vă dați voie ca pasiunea să curgă prin voi fără bariere (obligații, stres, etc), aceasta va crea tot timpul lucruri care sunt benefice pentru minim 2 ființe, dar de obicei pentru mai multe. Pasiunea nu crează pentru a fi apreciat, admirat, înălțat sau pentru alte aspecte egotice. Pasiunea s-a apreciat singur înainte ca să înceapă să creeze, deoarece pasiunea își cunoaște potențialul nelimitat, deoarece ea este conexiunea pură prin care lucrează divinitatea iar scopurile egotice sunt inexistente.
Bun… acum că sunteți cu toții lămuriți în ceea ce privește pasiunea și bazele sau principiile acesteia, totuși mai poate persista o întrebare care ar fi:” OK! Dar cum aflu totuși dacă am și eu o pasiune?”
Foarte frumoasă întrebare! Și totodată foarte bine plasată. Dar ca să puteți afla care este pasiunea sau pasiunile voastre primul pas este să formulați întrebări corecte, deoarece întrebarea de sus cu toate că este frumoasă nu va da răspunsul niciodată. Dar poate să genereze o serie de alte întrebări si de acesta am spus noi că este o întrebare frumoasă și bine plasată. Iar seriile de întrebări ca să vă ajutăm puțin ar fi în următorul fel:
· Ce îmi place mie să fac cu plăcere?
· Care este acel lucru pe care l-aș face sau îl fac în așa fel încât pierd și noțiunea timpului?
· Care este acel lucru pentru care aș investi timp, bani și ani doar ca să îl pot face aproape tot timpul?
· Ce anume îmi place să fac în așa fel încât să mă simt de parcă zbor?
· Ce anume este acel lucru pe care-l fac fără să am vreo așteptare față de rezultat?
· Ce anume fac / aș face și în ultima clipă din viața mea? Lucrul care l-ați face și în ultimul ceas în loc să ascultați mila și compasiunea celor apropiați.
· Ce anume este acel lucru pe care îl fac / l-aș face și mă face să simt independent / liber de orice și oricine?
· Ce anume este acel lucru pe care îl fac / l-aș face chiar și fără să fiu plătit pentru asta?
· Ce anume este acel lucru de care dacă mă apuc se aprinde focul din mine, simt o străfulgerare în tot corpul de parcă ar fi un fulger în mine care nu știe de imposibil?
· Ce anume este acel lucru pe care îl fac / l-aș face fără să simt vreo oboseală?
Și întrebările de genul ar putea continua foarte mult, dar nu vi le scriem deoarece ar umple câteva pagini și în plus de asta scopul nostru nu este să vă dăm mură-n gură ci să arătăm direcția în care puteți găsi murele, dar de voi ține dacă le căutați, le găsiți și le mâncaţi. Noi nu putem să vă spunem care este pasiunea voastră, dar vă putem arăta cum să o aflați.
În momentul în care vă găsiți pasiunea este posibil să vă simțiți puțin bulversaţi. Iar asta se datorează faptului că la ora actuală faceţi altceva pentru altcineva. Și o să intrați puțin în conflict cu voi, deoarece garantat veți simți o dorință arzătoare de a face numai acel lucru care vă pasionează și nu altceva pentru altcineva din obligație și nevoia de supraviețuire.
Foarte important de știut toți care își urmează pasiunea indiferent care ar fi aceea, nu vor mai fi nevoiți să se lupte pentru supraviețuire.
Știm că acest lucru totuși nu se va întâmpla de pe o zi pe alta. Va fi necesar un mic interval de timp până vă restructurați obiectivele. Da! Ați citit bine obiective. Poate pentru prima oară veți înțelege în viață ce însemnă să aveți un obiectiv. Iar aceste obiective vor necesita crearea unor mici strategii și planuri care vă vor ajuta pe drumul către viața voastră plină de pasiune și lipsită de obligații.
Însă nu uitați primul pas este important să-l faceți în viață. Acum aveți un lucru de făcut. Și anume: SĂ ALEGEȚI! Ce vă doriți, o viață plină de pasiune care vă va duce pe culmile cele mai înalte pe toate planurile existențiale sau o viață pe care o duceți la ora actuală, plină de plictiseală, blamând tot ce este în jurul vostru de la obiecte, oameni, sisteme, reguli și implicit viața.
NU UITAȚI!” VIAȚA VĂ DĂ DOAR CE VĂ DORIȚI” IAR DACĂ CEEA CE DORIȚI SĂ TRĂIȚI, NU SE ÎNTÂMPLĂ, NU ESTE PENTRU CĂ DUMNEZEU NU VĂ IUBEȘTE CI PENTRU CĂ NU ȘTIȚI CUM SĂ CEREȚI.
AVEȚI NEVOIE DE CEVA? BUN. DAR NU CEREȚI LUI DUMNEZEU / UNIVERSULUI / CREATORULUI (indiferent cum îl numiți) NU CEREȚI VIEȚII, PENTRU CĂ VIAȚA O INTERPRETEAZĂ CA ȘI LIPSĂ. VIAȚA / DUMNEZEU VĂ VORBEȘTE ȘI VĂ AJUTĂ PRIN SEMENII VOȘTRI, AVEȚI NEVOIE DE CEVA SPUNEȚI SEMENILOR VOȘTRI, TOT TIMPUL O SĂ DAȚI DE CINEVA CARE SĂ VĂ AJUTE ÎNTR-UN MOD SAU ALTUL, DAR SPUNEȚI CLAR ȘI PRECIS CE AVEȚI NEVOIE. DAR ÎNAINTE DE ASTA FIȚI RECUNOSCĂTORI PENTRU TOT CE AVEȚI LA ORA ACTUALĂ. ȘI PENTRU SIMPLUL FAPT CĂ AVEȚI O IDEE / GÂND, FIȚI RECUNOSCĂTORI PENTRU EA. ACESTE ESTE PRIMUL PAS CĂTRE CREAȚIE / MATERIALIZARE: ”GÂNDUL”
HAIDEŢI SĂ O STRUCTURĂM PUȚIN MATERIALIZAREA:
APARE GÂNDUL
MULŢUMIŢI LUI DUMNEZEU / UNIVERS ETC PENTRU GÂNDUL AVUT
SPUNEȚI ÎN CUVINTE / PUNEȚI ÎN VORBE GÂNDUL PRIN EXPRESIA” EU SUNT…” ÎN SPAȚIUL GOL TRECEȚI GÂNDUL DECRIPTAT ÎN CUVINTE
MULŢUMIŢI PENTRU GÂNDUL DEVENIT CUVÂNT
PUNEȚI ÎN APLICARE CUVÂNTUL PRIN EXECUTAREA CUVÂNTULUI – DE EXEMPLU –” EU FAC…” ÎN SPAȚIU AR INTRA CUVÂNTUL TRANSFORMAT ÎN EXECUȚIE CARE SE NUMEȘTE ACȚIUNE / FAPTĂ ÎN PLANUL FIZIC.
MULȚUMIȚI PENTRU CUVÂNTUL DEVENIT FAPTĂ
PRIMIȚI REZULTATUL CU BUCURIE FĂRĂ SĂ FOLOSIȚI OCHII DUALITĂȚII. ASTA ÎNSEAMNĂ CĂ ACCEPTAȚI REZULTATUL FAPTELOR AȘA CUM ESTE DEOARECE VĂ ASUMAȚI RESPONSABILITATEA FAPTELOR VOASTRE. ÎN CAZUL ÎN CARE REZULTATUL NU ESTE CEL MAI STRĂLUCIT, NICI O PROBLEMĂ REEVALUAȚI SITUAȚIA ȘI ÎNCERCAȚI DIN NOU PRIN METODE DIFERITE PÂNĂ OBȚINEȚI REZULTATUL DORIT.
MULȚUMIȚI PENTRU REZULTATUL OBȚINUT INDIFERENT DACĂ ESTE CEL MAI STRĂLUCIT SAU NU. IAR CÂND OBȚINEȚI REZULTATUL DORIT MULŢUMIŢI DIN NOU PENTRU REZULTATUL DEVENIT REALITATE.
http://mesajeceleste.blogspot.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu